Isparta’nın Her Türlü Sorunu İle İlgileniyoruz

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır; "Isparta’nın Her Türlü Sorunu İle İlgileniyoruz"

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2015 18:08
Isparta’nın Her Türlü Sorunu İle İlgileniyoruz

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır köy ve ilçe çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vekil Bakır, hafta sonu yoğun yağışlar nedeniyle maddi zarar oluşan Uluborlu ilçesinin Dereköy ve Küçükkabaca köylerinde incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemeler esnasında ilgili kurumlar ve yetkililerle de sıcağı sıcağına görüşen İrfan Bakır şunları belirtti:

Biz Isparta’mızın her türlü sorunuyla ilgilenmeye çalışıyoruz. Uluborlu ilçemizin köylerinde oluşan yoğun sağanak yağış ve dolu sebebiyle tarım arazilerimizde zarar meydana gelmiş. Küçük çaplı bir afet olmuş diyebiliriz. Çok şükür hiçbir vatandaşımızın burnu kanamamış.

Biz neler yapılabileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunmak ve yetkili kurumları da bilgilendirmek adına incelemelerde yaptık. Hemşerilerimize tekrar geçmiş olsun’ dedi.

Bu konuda kendi üzerine düşeni de yapacağını belirten Vekil Bakır çalışmalarına Uluborlu Merkez ve İleydağı köylerinde devam etti.

İleydağı köyünün gölet projesini yakından takip ettiğini söyleyen Bakır, konunun biran önce çözüme kavuşması için gerekli girişimleri yapacağını belirtti.

Ayrıca Senirkent ve Uluborlu’ da mezbaha eksikliği olduğunu dile getiren ve bu konunun büyük problem oluşturduğunu anlatan Bakır, bölge halkına konunun takipçisi olacağının sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum