Isparta'nın Huzuru İçin

Isparta'nın Huzuru İçin

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2015 14:09
Isparta'nın Huzuru İçin

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, huzurlu bir Isparta için uygulamaları sürüyor.

Emniyetten yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanarak suç ve suçlularla daha etkin mücadele etmek amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce 20 Kasım 2015 Cuma gecesi ilimiz merkezinde faaliyet gösteren çok sayıda Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yapıldı.

Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu amaçla 20 Kasım 2015 Cuma gecesi ana arterler üzerinde belirlenen noktalarda yol uygulamaları ve gece 20:30 ile 00:30 saatleri arasında il merkezinde faaliyet gösteren Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerlerinde yapılan arama ve kontroller sonucunda;

1- Yapılan GBT kontrollerinde toplam 578 şahsın kaydı incelenmiş olup, arandığı anlaşılan 1 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.
2- Belirlenen ana arterler üzerindeki arama noktalarında 118 araç kontrol edilmiş, 9 araç sürücüsüne çeşitli trafik suçlarından dolayı cezai işlem uygulanmıştır.
3- Umuma Açık İşyerleri kontrol edilmiş olup, herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamıştır.
4- Dernek ve Lokaller kontrol edilmiş, bunlardan 2 Derneğe 4207 Sayılı Kanuna Muhalefet (Kapalı Mekanda Sigara İçilmesi) suçundan, 2 Derneğe ise dernek merkezi olan yerde oyun oynatılmasından dolayı işlem yapılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlularla mücadele etmek ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliklerinin sağlanarak ilimizdeki huzur ortamının korunması amacı ile çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.