Isparta’nın İkinci Organize Sanayi Bölgesi

Isparta Belediyesi tarafından kurulan ve 200 bin metre kare alana yerleşen Pomza Organize Sanayi Bölgesi iki fabrikasını daha faaliyete geçiriyor. Tamamen Belediye kaynaklarıyla yapılan fabrika ayrıntılı incelendiğinde 4 ayrı fabrikayı içerisinde barındır

Yayınlanma:
Isparta’nın İkinci Organize Sanayi Bölgesi

30 Ağustos 2013 günü MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Isparta’ya gelişi ile resmi açılışı da yapılacak olan yalıtım, izolasyon ve Yapı Kimyasalları dolgu malzemesi fabrikalarında çalışmalar son hızla devam ediyor.

DÖRT DÖRTLÜK ORGANİZE SANAYİ
Bir taraftan montaj çalışmaları sürerken bir taraftan da çevre düzenlenmesi yapılıyor. Alt ve üst yapısı ile dört dörtlük bir organize sanayi olacak olan fabrika önümüzdeki birkaç gün içerisinde de deneme üretimine geçilecek.

ZAFER BAYRAMI’NDA AÇILACAK
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, büyük bir özenle ilgilendiği fabrikanın her aşamasını takip ederek çalışmaları yerinde inceliyor. 30 Ağustos’ta hizmete açılacak olan fabrika katagorisinde dünyanın en büyük fabrikası olacak.

ÜRETİM KAPASİTESİ REKOR
Fabrika günlük 15 ton İzolasyon ve Yalıtım ürünü 15 ton da Yapı Kimyasalları Dolgu malzemesi üretecek.

DÜNYA BİLECEK Kİ; ISPARTA’NIN TAŞI TOPRAĞI ALTIN
Belediye Başkanı Günaydın inceleme sonrasında basın mensuplarına da kısa bir açıklamada bulundu, “fabrikamız 30 Ağustos’ta hizmete açılabilmesi için gerekli çalışmalarımız olanca hızı ile devam ediyor. Bir tarafta montaj çalışmaları yapılırken, bir tarafta da çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam ediyor.

Fabrikalarımız üretime geçtiği zaman dünya standartlarına uygun bir üretim gerçekleştirilecek. Fabrikamız üç beş gün içerisinde deneme üretimine de geçmiş olacak. 30 Ağustos’ta da resmi açılışını yapmış olacağız. Bu fabrikalarımızın hizmete girmesi ile birlikte Isparta’mız yeni bir marka ile kendisini dünyaya duyuracak. Artık şehrimiz dünyada adını Organize Pomza merkezi olarak duyuracak” dedi.

CUMHURBAŞKANI’NIN BÜYÜK EMEĞİ VAR
Isparta Belediyesi''nin bimsblok fabrikasını hayata geçirmesinin ardından yeni yatırımlara yönelebilmesi için ihtiyaç duyulan şirketlerin sermayelerinin artırılmasına dönük kararname Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanmış bu vesileyle 30 Ağustos’ta açılışı yapılacak olan fabrikalar zincirinin de önü açılmıştı.

ABDULLAH GÜL İLE ÖZEL OLARAK GÖRÜŞMÜŞTÜ
Hatırlanacağı üzere Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile özel bir görüşme yapmış ve kararnamenin imzalanmasının ardından Cumhurbaşkanı Gül’e reklam panolarından teşekkür etmişti.

BİMS BLOK FABRİKASININ 8 KATI GİRDİ SAĞLAYACAK
Yeni kurulan fabrikanın ekonomik girdisi de Bimsblok fabrikasının 8 katı olarak hesaplanıyor. Dünyada kategorisinde en fazla üretim kapasitesi 5 ton olarak biliniyor. Yeni fabrikada ise bu rakam 15 ton İzolasyon ve Yalıtım ürünü 15 ton da Yapı Kimyasalları Dolgu malzemesi üretecek kapasitede çalışacak.

TEKNOLOJİNİN SON HARİKASI
Tamamen teknolojinin son noktası halinde çalışan fabrikanın tasarımı ve montajı da Alman mühendisler tarafından yapılmıştı. Fabrikada üretilecek ürünlerin kullanım yelpazesi de oldukça geniş. Tekstilden, uçak imalatına, ses ve ısı yalıtımından bir çok sektöre malzeme üretecek olan fabrika 30 Ağustos’ta MHP lideri Bahçeli’nin katılacağı törenle açılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum