Isparta’nın İlk 5 Yıldızlı Oteline Uluslararası İlgi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) prosedürlerin aşılmasında önemli rol oynadığı ve Isparta’nın ilk 5 yıldızlı oteli olma unvanına sahip Öngör Grup’un inşaatını sürdürdüğü otel yatırımının, uluslararası ‘Marriot Oteller Zinciri’ne katılması gündeme g

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2011 15:45
Isparta’nın İlk 5 Yıldızlı Oteline Uluslararası İlgi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) prosedürlerin aşılmasında önemli rol oynadığı ve Isparta’nın ilk 5 yıldızlı oteli olma unvanına sahip Öngör Grup’un inşaatını sürdürdüğü otel yatırımının, uluslararası ‘Marriot Oteller Zinciri’ne katılması gündeme geldi.

BAKA’nın koordinasyonunda, bölge potansiyeli ile otel yatırımına bakış açılarını öğrenmek amacıyla Otel Gelişim Planlama Direktörü Chelala yetkililerle görüştü. Chelala’yı kabul eden Isparta Valisi Memduh Oğuz, otel yatırımından son derece memnun olduklarını, Valilik olarak bu ve diğer yatırımların arkasında olduklarını belirtti.

ABD, Avrupa ve dünyanın çok sayıda ülkesinde yaklaşık 3 bin 400 oteli bünyesinde bulunduran ve 146 bin kişiye istihdam sağlayan Marriot Oteller Zinciri’nin Uluslararası Otel Gelişim Planlama Direktörü, BAKA’nın koordinasyonunda bölge potansiyeli hakkında yetkili makamlarla görüşerek bilgi aldı ve olumlu izlenimlerle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum