Isparta'nın İlk Bayan Otoparkçısı

Otopark İhalesini Alan Gültekin Otopark, bay ve bayanların yanısıra çift olarak çalışmak isteyenlere de iyi bir fırsat sağlıyor. Ayfer Kaya da Isparta’nın ilk bayan otoparkçısı olma unvanını yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2012 17:42
Isparta'nın İlk Bayan Otoparkçısı

Otopark İhalesini Alan Gültekin Otopark, bay ve bayanların yanı sıra çift olarak aynı yerde çalışmak isteyenlere de iyi bir fırsat sağlıyor. Kaya Çifti de bu uygulamanın ilk şanslı çifti… Evli ve bir çocuk annesi Ayfer Kaya Isparta’nın ilk bayan otoparkçısı olurken, Kaya çifti otoparkçılık yapan ilk çift olma unvanını yakaladı

Isparta’da geçtiğimiz günlerde yapılan otopark ihalesini alan Gültekin Otopark, faaliyetlerine başladı.
Firmanın işletmeciliğini Gökhan Gültekin’in yürüttüğü otopark firması, alışılmışın dışında bir uygulamayla işletme bünyesinde bayanlara da iş imkanı sunuyor.

İhalenin ardından mevcut kadroda birtakım değişiklikler yapan Gültekin Otopark yetkilileri, çeşitli ilan ve reklam çalışmaları yaparak bay – bayan eleman alacağını duyurmuştu.

ISPARTA’DA BAYAN OTOPARKÇI
Isparta Caddelerini kapsayan otopark ihalesinin tamamlanmasının ardından faaliyetlerine start veren Gültekin Otopark’ta ilk ve tek bayan eleman önceki gün işe başladı.

Daha önce de eşinin aynı firmada işe başladığını dile getiren ilk bayan otoparkçı evli ve bir çocuk annesi Ayfer Kaya, yaptığı işin oldukça rahat olduğunu ve eşiyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu aktardı.

RAHAT VE SERBEST ÇALIŞMAK İSTEYEN BAYANLARA FIRSAT!
Günümüzde bayanların hemen her alanda aktif halde çalıştıklarını kaydeden Ayfer Kaya, “Artık hiçbir yerde ‘Bayanlar Yapamaz’ diye bir şey yok! Önceleri birçok meslek dalında yer aldım. Lokantalarda da çalıştım, ancak bu iş hem rahat hem de eşimle birlikte olması sebebiyle ayrı bir güzelliğe sahip… Diğer yandan da koşullar oldukça uygun, serbest çalışıyorum ve fazla da yorulmuyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Isparta’nın ilk ve tek bayan otoparkçısının eşi Hüseyin Kaya ise, eşiyle birlikte çalışmalarının güzel bir duygu olduğunu dile getirdi.

“EVDE DE İŞTE DE BİRLİKTEYİZ”
‘Eşimin gözümün önünde olsun’ diyenler için iyi bir iş imkanı sağlayan Gültekin Otopark’a teşekkür eden Hüseyin Kaya, “Eşimle evde de, işte de birlikteyiz. Hem gözümün önünde hem de aile bütçesine birlikte katkı sağlıyoruz. Eşler ve çalışmak isteyen bayanlar için gayet uygun bir iş. Herkese tavsiye ediyoruz” dedi.

“AMACIMIZ: KALİTELİ HİZMET”
Isparta’da geçtiğimiz günlerde otopark ihalesini alıp, ‘Bismillah’ dediklerini belirten Gültekin Otopark Firmasının Sahibi Gökhan Gültekin, işe başladıkları andan itibaren Isparta halkının istihdamını sağlaya yönelik çalışma kararları aldıklarını ve Ispartalıların memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu iletti.

Gültekin, “Isparta’da bay ve bayanların rahatça çalışabileceği işletmelerde Kaya Ailesi gibi bizlerle çalışmak isteyen herkese kapımız açıktır. Artık bayanlar hemen her alanda olduğu gibi otopark işlerinde de görev yapabiliyor. Çalışmak isteyen tüm bayanlar ve çiftleri firmamıza davet ediyoruz” diye konuştu.

-AJANS32 HABER MERKEZİ-

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum