Isparta'nın Marka Değerini Artıracak

Isparta'nın Marka Değerini Artıracak

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2016 09:43
Isparta'nın Marka Değerini Artıracak

Ekonomi Kampüsü temel atma töreninin açış konuşmasını Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ITSO) Şükrü Başdeğirmen yaptı. Temeli atılan Ekonomi Kampusunun birlik ve beraberlik göstergesi olduğunu vurgulayan ITSO Başkanı Başdeğirmen, “İnşallah bu yıl sonunda bitimini yapacağız ve sonra hep beraber açacağız. Bu kampus ITSO, BAKA, ITB, Kosgeb, İşkur olacağı çoknitelikli bir binanın temelini atmak için buradayız. Tüm üyelerimizin bir seferde Kalkınma Ajansında, Kırsal Kalkınmada, Ticaret Odasında, Ticaret Borsasındıa, KOSGEP ve İşkurda işlerini görebileceği bir merkez oluyor burası.
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Antalya, Isparta ve Burdur’ukapsıyor. Merkezi de Isparta’da bulunuyor. Dönüşümlü olarak valilerimiz bukurumda başkanlık yapmaktadır. Valilerimiz, belediye başkanlarımızın da buradason derece desteğini gördük. Bu binamızın kısa sürede bitip açılışını yapmayı bu nedenle daha çok arzuluyoruz” diye konuştu.

HİSARCIKLIOĞLU : ISPARTA’NIN MARKA DEĞERİNİ ARTIRACAK
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise bu tesisin marka değeri yüksek Isparta’ya daha da değer katacağını söyledi. Hisarcıklıoğlu şöyle konuştu.

“Bugün hayırlı işler için gülün ve elmanın memleketi Isparta’dayız. Biraz önce üniversitede inşası biten caminin açılışını daha sonra mesleki ve teknik Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de Ticaret ve Sanayi Odamız ve Borsamız ile birlikte Ekonomi Kampüsü temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Isparta marka olmuş bir şehir. Bu markanın üzerine yeni bir marka daha ilave etti. Türkiye’nin en yaşanabilir şehri olmasıyla markalaşmanın en son noktasına geldi. Burada en önemli olan şey birliktebereket vardır. Ispartanın ekonomik göstergeleri zaten bunu gösteriyor.

Burası çok önemli. Her üye geldiği zaman aynı anda işlerinigörüp çıkabilecek. Buranın bir an önce yapılmasını arzuluyorum. Bizde Odalar ve Borsalar Birliği olarak birlikte hareket edilen oda ve borsa binalarına ilave katkı sağlıyoruz. İnşallah bizim de bu çorbada bizim de tuzumuz olsun diye maddi katkı sağlayacağız. Bu nedenle 365 oda ve borsanın 245’i yeni hizmet binasına kavuştular. 120’side yeni hizmet binalarını tamamladılar. İnşallah açılışına da gelmek istiyor hepizini saygıyla selamlıyorum” dedi.

Vali Vahdettin Özkan ise bugün bayram gibi bir gün yaşadıklarını ifade ederek “Açılışlar ve temel atmalar yapıyoruz. Güzel şeyler oluyor. Bu klasik bir kamu binası değil. Tek bir sivil toplum kuruluşunun dabinası değil. İlimizin lokomotifi olabilecek bütün faaliyet unsurlarının odaklandığı bir merkez. 2023 vizyonunun altını dolduracak bir merkez burası. Bunedenle çok önemli bir yerin temelini atıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.