Isparta’nın ‘Millet Kıraathanesi’ Açılıyor

Isparta’nın ‘Millet Kıraathanesi’ Açılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2018 11:07
Isparta’nın ‘Millet Kıraathanesi’ Açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 günlük eylem planları arasında yer alan Millet Kıraathanesi Projesi doğrultusunda Isparta Halil Hamit Paşa Halk Kütüphanesi Millet Kıraathanesi olarak hizmet vermeye başlayacak.

Isparta Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi, dünden itibaren 'Millet Kıraathanesi' olarak hizmet vermeye başladı. Ancak, resmi açılış bir hafta içinde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 günlük eylem planları arasında yer alan Millet Kıraathanesi Projesi doğrultusunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binası içindeki Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi de konsepte uygun hizmet vermeye başladı. Pazartesi günü resmi açılışı yapılması planlanan Millet Kıraathanesi'ne ders çalışmaya gelen öğrencilere çay ve poğaça ikramı da resmi açılışın ardından gerçekleştirilecek. 

HALİL HAMİT PAŞA KÜTÜPHANESİ 

MİLLET KIRAATHANESİ OLDU 

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Isparta’da oluşturulan Millet Kıraathanesi bu uygulama konseptine geçen 15’inci il konumunda. Bu kapsamda; Millet Kıraathanesi uygulaması ile Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi’nin daha da genişleterek daha fazla vatandaşın faydalanması sağlayacak. Resmi açılışı önümüzdeki Pazartesi günü yapılması planlanan Kütüphane’nin dünden itibaren 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı. Böylece, öğrenciler daha rahat çalışma ortamı bulacaklar ve buradan yararlanacaklar. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum