Isparta’nın Parasını Yatırıma Çeviriyoruz

Isparta Belediyesi tarafından 23 Eylül 2014 tarihinde ihalesi yapılan ve 10 Kasım 2014 tarihinde inşaatına başlanan yer altına 3 katlı 5 bin 250 metrekare alana sahip olacak Belediye önü yer altı otopark çalışmaları son hızıyla sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2014 14:09
Isparta’nın Parasını Yatırıma Çeviriyoruz

Bu arada belediye önüne yapılacak otopark alanından geçen belediyenin ve diğer kurumlara ait altyapı hatları da aktarılıyor.

Şehrin içme ve kanalizasyon hattının bir bölümü otopark alanından geçerken, bu hattın yer değiştirilmesi çalışmaları kapsamında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Mimar Sinan Caddesi’nin belediye önünden Özkanlar Kavşağı’na giden istikamette çalışma başlattı. Bu kapsamda çalışma esnasında ilgili istikamette yol araç trafiğine kapatılıyor.

Yapılan altyapı değişikliği çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şebekelerin otopark yanında bulunan park alanının çevresinden geçirileceğini ve bu yöndeki çalışmaları da tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi.

Çalışmaların yerin 4 metre altından devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Böyle bir zorluğu aşmak durumundayız. Birkaç ayda çözülebilecek bir işi biz kısa zamanda çözüme kavuşturuyoruz. 3 gün içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Şehrin sorununun otopark olduğunu ve bunu da çözüme ulaştırmaya başladıklarına değinen Günaydın, altyapıdaki bu sorunun aşılamaması halinde otoparkın yapılamayacağını aktardı. Hiçbir konuda engel tanımadıklarını söyleyen Başkan Günaydın, bu çalışmalar esnasında yolun trafiğe kapatılmasından dolayı bölgedeki esnafları ve vatandaşları zaman zaman zora soktuklarını ancak Isparta’nın geleceği açısından bu konuda anlayış beklediklerini belirtti.

‘Isparta için, gelecek için şehrin hizmetçisi olarak çalışıyorum’ diyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bazı esnaf ve vatandaşların yolun kapanmasından dolayı kendisine ve ailesine yönelik çirkin sözler ve hakarete varan söylemlerde bulunulduğunu belirterek, bunu büyük bir üzüntü içerisinde esefle karşıladığını bildirdi. Günaydın, “Şehrimizin geleceğini kurtarmak için ne engel çıkarsa çözüyoruz. Isparta’nın parasını yatırıma çeviriyoruz. Hakkımızda ağır hakarete varan küfür ve eleştirileri büyük bir üzüntü ile karşılıyorum. Isparta’nın hizmeti, en hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Isparta’nın yüzünü güldürecek bu tesis ve çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum