Isparta’nın Sorunları Birliktelikle Aşılacak

MHP İl Yönetiminin ITSO’yu ziyaretinde Başkan Başdeğirmen’e Isparta menfaatleri konusunda ‘destekçiniziz’ mesajı verildi.

Yayınlanma:
Isparta’nın Sorunları Birliktelikle Aşılacak

MHP İl Başkanı İsa Yalçın Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni seçilen yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ve anlamlı mesajların verildiği ziyarette MHP İl Başkanı Yalçın, “. Başarılar diliyoruz bundan sonraki çalışmalarında da bir siyasetçi olarak değil ama siyasi parti iline sorumlulukları gereği her türlü çalışmada yanlarında olduklarımızı ifade etmek istiyorum. “dedi.

Isparta’nın menfaatleri için birlik içinde olmak gerektiğini belirten Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü: “MHP olarak arkadaşlarımızla birlikte yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanımızı Meclis Başkanımıza hayırlı olsun dilemek için buraya geldik. Bundan öncede görev yapan Sayın Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve Bedri Ayhan ile yönetim kurulu üyelerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yeni seçilen yönetimde güzel hizmetler verecektir. Başarılar diliyoruz bundan sonraki çalışmalarında da bir siyasetçi olarak değil ama siyasi parti iline sorumlulukları gereği her türlü çalışmada yanlarında olduklarımızı ifade etmek istiyorum. Sandık açıldıktan sonra samimi olarak herkes bu görevi yapanlara destek vermeli. Isparta’nın menfaatleri doğrultusunda gücümüz yettiğince belirli bir mesafeden desteğimize devam edeceğiz. Siyasete yakın olarak Isparta’nın birikmiş sorunları var sorunları bildiğinizi düşünüyorum. İnşallah hep birlikte Isparta’nın sorunlarını çözmeye çalışacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “

BAŞARILI OLMAK İÇİN BİRLİKTELİK ŞART
ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bütün herkesle aynı masada Isparta sorunlarına çözüm bulmak ve Isparta’nın ileriye gitmesini sağlamak istediklerini söyledi. MHP İl Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başdeğirmen şöyle devam etti:

“ Öncelikle sizleri burada görmek bizleri mutlu etti bize şeref verdiniz güç verdiniz. Sorumluluğumuzun fazla olduğunun bilincindeyiz. Sorumluluklar paylaştıkça kolaylaşır. Isparta’nın sorunlarında desteğe ihtiyaç var. Odamız bir meslek örgütü burada bütün siyasi partilerden üyelerimiz var. Üyelerimizle birlikte bütün siyasi gücü arkamıza alıp başarılı olacağız. Hep beraber olursak sorunları aşacağımızı düşünüyoruz.

Aday arkadaşlarımıza bahsettik. Aynı masada oturacak şekilde seçim çalışmalarını yürütürsek kim kazanırsa kazansın sonrasında aynı masada oluruz dedik. Hepimiz saygılı şekilde çalışmalarımızı sürdürdük, arkadaşlarımız hep Isparta ile ilgili güzel şeylerden bahsetti. Seçimden sonra bütün adaylarımız bizleri arayıp tebrik ettiler, ne yapabiliriz? diye sordular. Biz projelerimizi paylaşalım kaybeden değil kazanan Isparta olsun dedik. Biz üçümüz de bir şeyler yapmak için buradayız. Birlik beraberliği sürdürebildiğimiz sürece faydalı oluruz.

Biz her seferinde birlik beraberlik sıkıntısından bahsederdik ama bunu aştığımızı düşünüyorum. Bunun gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Siyasi irade bize seçimden önce değil seçimden sonra lazımdı. Hep beraber siyasi parti ayrımı yapmadan mücadele etmek zorundayız. Biz ilk etapta ara eleman yetiştirmek için Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksek Okulu ikincisi ise Ticaret Borsası, Baka, Kırsal Kalkınma, KOSGEB, TSE ve Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili tüm birimleri toplayacağımız bir bina yapmak istiyoruz. Tarım konusunda çalışmalarımız olacak.

Örneğin elma ile ilgili çalışmalar yapılması gerekiyor. Türkiye’nin en büyük depolama sistemi bizde ama destek alamıyoruz. Gülcülükte sıkıntılarımız var bunları çözmemiz gerekiyor. Projelerimiz var. Bizim yapmamız gereken şeylerin arkasında sizler olursanız daha kolay çalışırız. Yönetimimizde meclisimizde genç ekiplerimiz var ağabeylerimiz var hep birlikte biz her şeyin en iyisini yapmaya hazırız. Sizlerin buraya gelmesi bizleri mutlu etti.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.