Isparta’nın Sorunlarını Sizlerin Yardımıyla Çözmek İstiyorum

Isparta’nın Sorunlarını Sizlerin Yardımıyla Çözmek İstiyorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2015 17:30
Isparta’nın Sorunlarını Sizlerin Yardımıyla Çözmek İstiyorum

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, mimarlarla bir araya geldi. Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam ile birlikte Isparta’daki mimarlar ve belediye ekibinin bir araya geldiği toplantıda, konuşan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’da trafik ve otopark sorununu birlikte çözeceğiz. Sizlerden büyük destek bekliyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mimarlarla bir araya gelerek son mesleki gelişmeleri, Isparta’nın yatırımlarını, gerek belediyenin yaptığı otoparklar, gerekse bina otoparklarını, otogar projesini ve şehrin estetiği ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Isparta Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşen ve karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini ve şehrin nüfus oranına göre Isparta Belediyesi’nin Türkiye’nin en zengin belediyesi arasında olduğunu aktardı.

Isparta’yı fuar kenti yapmak amacında olduklarını yine bununla birlikte kamulaştırma ve yatırım bedeli ile birlikte şehre uzun yıllar hizmet verebilecek bir otogar yapmak için çalıştıklarına değinen Başkan Günaydın, 189 dönüm üzerinde bir otogarı inşa etmek çabasında olduklarını kaydetti.
Başkan Günaydın, bugüne kadar şehre Halı Sarayı altı ve Belediye önü yer altı 3 katlı otoparkın yapımının tamamlanarak kazandırıldığını, yine Çelebiler Mahallesi yer altı 4 katlı otoparkın da yapımının hızla devam ettiğini dile getirdi. Başkan Günaydın, belediye olarak 7 değil, 14 otopark yapılsa bile ana sorunun çözülemeyeceğini ve bundan dolayı bina otoparklarının büyük öneme sahip olduğunu aktardı. Günaydın, “Sizlerle birlikte çizilen projelerle otopark sorununu çözmek arzusundayız. Isparta’da trafik ve otopark sorununu birlikte çözeceğiz. Biz bunları yaparken diğer şehirlerde ise durum daha vahim. Yüzde yüz iyi niyet çerçevesinde çalışıyoruz ve sizlerden de büyük yardım bekliyoruz. Isparta’nın sorunlarını sizlerin yardımıyla çözmek istiyorum. Otopark konusu çok önemli birkaç yıl içinde bunun ne kadar önemli olduğunu hep birlikte bir kez daha göreceğiz. Otopark bir kültürdür. Bütün yollarımız araçlarla dolu. Avrupa’nın 60 yıl gerisinden gidiyoruz” şeklinde konuşarak, mimarlardan projelerinde otopark konusu üzerinde hassasiyetle durmalarını istedi.

Isparta Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam’da meslektaşlar olarak böyle bir toplantıda bir araya gelerek, Isparta’nın sorununun tartışılmasının ve mesleki sorunların ele alınmasının memnuniyet verici olduğunu aktararak, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a böyle bir toplantının tertip edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum