Isparta'nın "Spor" Talihsizliğine İnce Bir Sitem

Isparta'nın "Spor" Talihsizliğine İnce Bir Sitem

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2016 10:28
Isparta'nın "Spor" Talihsizliğine İnce Bir Sitem

Isparta'nın spordaki enden temsilcilerinden ve aynı zamanada milli sporcu Sema Çalışkan'ın da hocası olan boks anrenörü Melihşah Sarıca sosyal medya hesabından bir sitemde bulundu.

Sarıca şu açıklamayı dile getirdi; Herkese iyi akşamlar. Cok düşündüm yazayım mı yazmayım mı diye bu yazdıklarımdan sonra büyüklerim belki kızacak ama yazmak istedim... 4 sene önce geldim buraya Boks adına sıfır olan bir il daha önce milli takıma sporcu çıkarmamış bırakın milli takımı derecesi olmayan bir ilimize geldim. Çok çalıştım çabaladım ısparta adına basarı yakalamak için ailemden kendımden ödün vererek çalıştım. Bu zaman zarfında 5 Türkiye şampiyonluğu1 Türkiye 3. 1 Dünya 3. 1 Avrupa 2. Liği ülkemize ve ilimize getirdim. Rabbim müsade etti sağolsun büyüklerimiz aracı oldu başarılar geldi. Şimdi mersin de Türkiye şampiyonası var. devletin verdiği 33 lira yevmiye ama 60 liraya kişi başı otel ücreti ödüyoruz. Geriye kalan günlük 26 lirayı ben zar zor boks yapan gariban sporcumdan nasıl isteyim nasıl diyim ona gunluk 30 lirada sen vericeksin diye. Sonra diyoruz ki niçin olimpiyat olmuyor niçin basarı gelmiyor. Biz antrenörler hangısı ile mücadele edelim sporcunun performansımı beslenmesimi idmanımı parasımı ???
Sayın büyüklerimden birazcık anlayış beklıyorum bu çocuklar bizim yarınımız !!!

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.