Isparta’nın Üzerindeki Ölü Toprağını Atacağız

Demokrat Parti, Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, “Amacımız Isparta’nın dinamiklerini harekete geçirerek üzerindeki ölü toprağını atmaktır. Bu konuda gerekli enerji ve projelere sahibiz” dedi.

Yayınlanma:
Isparta’nın Üzerindeki Ölü Toprağını Atacağız

Demokrat Parti, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ispartalı işadamlarından Ömer Levent’i aday gösterdi. Isparta’nın sorunlarının bildiklerini vurgulayan Başkan Adayı Levent, “Bizim belediyeciliğimizde bizler partici değil kucaklayıcı olacağız. Isparta’nın sorunları bellidir, onları hızla çözüp Isparta’yı hak ettiği konuma getireceğiz.” dedi.

Demokrat Parti İl Teşkilatı, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerdeki adayını tanıttı. Mangalevi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına İl Başkanı Nihat Kara, eski İl Başkanları Hüseyin Dede ile Ali Koçal ve parti üyeleri katıldı. Diğer siyasi partilerin Demokrat Parti’den yararlanmaya çalıştığını belirten il Başkanı Nihat Karan, “Bazı siyasi partiler, bizim oyumuza göz dikti. Ama biz her oturuşumuzda partimizin hiçbir parti ile birlikte olmayacağını söyledik. Bugün partimizden gidenlere hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yol yapmak, suyu ucuzlatmak, çöpleri toplamak belediyelerin asli görevleridir. Herkesin yapması gereken hizmetlerdir bunlar ki, bunlarla övünülmemesi gerekmektedir.” diye konuştu.

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
Demokrat Parti Belediye Meclis Üyelerinden birinin MHP’ye ikisinin de Ak Parti’ye geçmesine ilişkin sorulan soruya cevap veren Karan, “Kendilerine teşekkür ediyorum. Gidenlere uğurlar olsun, kalanlar bizimdir. Hedefimizde belediye seçimleri var. Bu tip şeylerle ilgilenmiyoruz, yolumuza devam ediyoruz” diye değerlendirdi.

Eski İl Başkanlarından Ali Koçal ise, “30 Mart’ta Isparta’nın önde gelen partilerinden Demokrat Parti’nin büyük bir olaya imza atacağına inanıyorum. Ak Parti’ye gidenler bizdendi, MHP ve Saadet’e gidenler de bizdendi. Demokrat Parti, siyasetin bir okuludur. Kalanlar bizim mayamızdır, gidenlere ise uğurlar olsun.” ifadelerini kullandı.

DİNAMİKLERİ HAREKETE GEÇİRECEĞİZ
Demokrat parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent ise yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kendime, partime ve Isparta halkına olan güvenimizden dolayı ekibimizle beraber bu göreve talip olduk. Amacımız Isparta’nın dinamiklerini harekete geçirerek üzerindeki ölü toprağını atmaktır. Bu konuda gerekli enerji ve projelere sahibiz.

İKTİDAR DENKLEMİNİ BALAMAN DÖNEMİNDE GÖRDÜK
Öncelikle belediye başkanının iktidar partisinden olursa yatırımların ve hizmetlerin Isparta’ya akacağı anlayışının ne kadar yanlış olduğunu Sn. Hasan Balaman döneminde gördük. Civar illerden; Denizli, Antalya, Konya ve özellikle Afyonkarahisar iktidardan aldığı teşvik ve desteklerle hızla gelişmiştir. Bölgede Isparta’nın yarıştığı tek il maalesef Burdur olmuştur.

Mevcut belediye başkanımız Sn. Yusuf Ziya Günaydın döneminde de vaat edilmiş ve yerine getirilmemiş birçok projenin olduğunu ve yerine getirilmediğini üzülerek görmekteyiz. Bunlardan akla gelenler de;
-Ticaret Kültür Merkezini seçilir seçilmez bitireceğinizi söylediniz? Başkanım çok teşekkürler bitirdiniz ve birçok gencimizi iş sahibi yaptınız?
-Üç bin kişiye iş imkanı sağlayacağınızı beyan ettiniz, yaptınız mı ?
-65 yaş üstü vatandaşlarımıza otobüsleri ücretsiz olacağı ve öğrencilerimiz den otobüs ücretinin yarısını alacağınızı söylediniz. Yaptınız mı ?

-Isparta Spor taraftarımıza stadyum da destek olma sözü verdiniz destek oldunuz mu ? Olduysanız neden amatör kümedeyiz?
Sayın Belediye Başkanımız Y. Ziya Günaydın; gelişmiş ülke şehirlerindeki belediye başkanlıklarında; asfalt yaptım, ağaç diktim diyerek oy isteyen bir başkan gördünüz mü? Bunlar zaten belediyenin görevleri değil mi?
Böylece açık ve net bir şekilde görüyoruz ki AK parti ve MHP belediye başkanlıkları döneminde kaybeden hep Isparta olmuştur.

BELEDİYENİN KAPISINI KIRMAYACAĞIZ
GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ TARTAKLAMAYACAĞIZ
Gerçek halkın partisi biziz. Milliyetçi, muhafazakar, emekçi, işçi, köylü hepsi bizim partimizin temelini oluşturmaktadır. Herkes kadar milliyetçi, herkes kadar muhafazakar, herkes kadar emekçiyiz. Bizler Demokratız.
Bizim belediyeciliğimizde bizler partici değil kucaklayıcı olacağız. Isparta’nın sorunları bellidir, onları hızla çözüp hak ettiği konuma getireceğiz. 30 Mart gecesi belediye seçimlerini kazanırsak belediye binasının kapısını kırmayacağımızı ve emekçi güvenlik görevlilerini tartaklamayacağımızı bugünden taahhüt ederiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum