Isparta’nın Yeni Gözdesi BERBER’İUM

Isparta’nın tanınmış berberlerinden Nurullah Metlek ve Harun Çevik, müşterilerine daha iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yeni bir kuaför salonu açtılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2014 15:21
Isparta’nın Yeni Gözdesi BERBER’İUM

Isparta’nın deneyimli berberlerinden Nurullah Metlek ve Harun Çevik, yeni işletmeleri BERBER’İUM’u 113 Cadde üzerinde açtılar.

Bugün gerçekleştirilen açılışa Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Eren, Recep Erdem ve çok sayıda davetli katıldı. Yeni işletme BERBER’İUM dualar eşliğinde açıldı.

Berber’ium İşletme sahipleri Nurullah Metlek ve Harun Çevik, yıllardır bu sektöründe çalıştıklarını, Ispartalılara ve müşterilerine daha iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yeni bir salon açma gereksinimi duyduklarını söylediler.

Açılışta konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren ise “Bu yeni işletmenin Isparta halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.









     

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.