Ispartaspor 2. Yarıya Hırslı Hazırlanıyor

Hazırlıklarına Isparta’da devam eden pembe yeşilli takım, yeni yönetim ve yapılan transferler ile göz dolduruyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2012 18:21
Ispartaspor 2. Yarıya Hırslı Hazırlanıyor

Ispartaspor teknik direktörü Murat Yılmaz, kamp döneminin oldukça verimli geçtiğini ve yeni transferlerin mevcut kadro ile kaynaşması açısından kampın faydalı olduğunu belirtti.

Yılmaz, “Antalya kampından sonra antrenmanlarımızı Isparta’da devam ediyoruz. Kamp döneminin öğrenci sporcularımızın sınavları nedeniyle kısa olmasına rağmen gayet verimli geçtiğini söyleyebilirim. Yeni transfer olan sporcularımız bu kampta yer alarak mevcut kadrodan devam edecek oyuncularla beraber kaynaşması anlamında da bize çok faydası oldu. Önümüzdeki süreçte hedefimiz Bölgesel Amatör Ligde kalmak. Bunun içinde gerekli çalışmaları ve gerekli takviyeler bir an önce halledip Ocak’ın 22’sinde başlayacak olan lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Ispartaspor harekete geçmiştir. Şehir halkının maddi ve manevi destekleriyle bu takıma katkıda bulunsunlar istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum