Ispartaspor 5 Yıldızlı Otelde Kamp Yapacak

Şevket Savlu, takımın Alanya'da kamp yapacağını belirterek, çeşitli müjdeler verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2011 14:41
Ispartaspor 5 Yıldızlı Otelde Kamp Yapacak

Ispartaspor’un 30 Aralık’ta yapılacak Olağan Genel Kurul’da başkanlığa getirilmesi beklenen İşadamı Şevket Savlu, takımın 2. yarıda Alanya’da 5 yıldızlı bir otelde kamp yapacağını müjdeledi. Teknik kadronun programını belirledikten sonra kampa girileceğini belirten Savlu, bu yıl ligde tutunmak zorunda olduklarını belirterek, gelecekle ilgili iddialı konuştu.

Bu arada Savlu, atkı ve şapka yapımın dışında takıma gelir sağlamak amacıyla yıl başı takvimi de yapmayı planladığını belirterek, “Sayın Ispartalı ve ıspartaspor sevdalıları. İsmimiz ve şanımız tarih olmasın. Kampanyamızı başarıyla sürdürmekte hedeflerimize yavaş yavaş ulaşmaktayız. Şehrimizden veya şehir dışı Ispartaspor sevdalıları yeni yıl takvimi hazırlamaktayız . Tek karton yaprak olup reklamlarınız için sizden, çalışmalarımız için destek istiyoruz. Takvim tüm kurum kuruluş esnaflara dağıtılacak. Bu günümüzde yardımı bizden esirgemeyen Ispartalı hemşerilerimize bu yıl kurtulmanın öncüleri olarak sizde tarihe geçin diyoruz” dedi.

Ayrıntılı bilgi 0 542 279 78 76 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceği kaydedildi.

30 Aralık’ta yapılacak Olağan Genel Kurul’da işbaşına getirilmesi beklenen İşadamı Şevket Savlu’nun listesinde Asbaşkan olarak görev yapacak olan Betaş Beton Prefabrik Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Gürsu ile Ispartaspor Teknik Sorumlusu Murat Yılmaz, önceki gün Antalya’ya gitti. Savlu ile birlikte Ispartaspor’un yapılacak transferlerini değerlendiren Gürsu ve Yılmaz, kamp dönemiyle de ilgili değerlendirmede bulunuldu. Ayrıca Gürsu, desteğinin artarak devam edeceğini belirterek, Ispartaspor’u hak ettiği yere taşımak için Savlu ve yönetim kurulu ile birlikte tek yürek olacaklarını ifade etti.

Savlu ise bambaşka bir Ispartaspor izletmek için çalıştıklarını belirterek, tüm kentin desteğine ihtiyaçların olduğunu söyledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum