Ispartaspor Amatör Kümeye Düşmek Üzere

Şehrin tanıtımında büyük rol oynayan sportif faaliyetlerin başını çeken Ispartaspor, büyük bir sürpriz olmazsa 44 yıllık mazisinde ilk kez amatör kümeye düşecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2011 18:45
Ispartaspor Amatör Kümeye Düşmek Üzere

Sezon başında yapılan hataların faturasını fazlasıyla ödeyen ve bunun bedeli olarak profesyonel liglere veda edecek olan pembe-yeşilli takımın bu durumuna maalesef sessiz kalındı. Spora ve sporcuya destek veren gazeteniz Akdeniz, aylardır bu kabusa dikkat çekti.

Lisansa engel borç konusunu çözülemediği için genç oyuncularıyla kurtlar sofrasında savaşan ve gücü yetmeyen temsilcimiz saha içinde olduğu kadar dış güçlerle de mücadele de sınıfta kaldı. Geçtiğimiz yıl büyük rakamlara futbolcu transferi eden ve hayal kırıklığıyla sona eren sezonun ardından bu yıl lisans sorunu çözülemediği için kaderine terk edilen pembe-yeşilli takımı güller diyarı çok arayacak. Takımın amatör küme düşmesine seyirci kalanlar bu vebalin altından nasıl kalkacaklar? Ispartaspor sevdalıları ağlıyor, çünkü bir zamanlar fırtına gibi esen yeşil-pembe artık profesyonel ligde olmayacak. Artık sevinin Ispartaspor düşmanları, çünkü artık Davraz Boğalarını da bu hallere düşürmeyi başardınız. Ve kimler geldi, geçti. Ispartaspor’un kuruluşunda büyük emekleri olan, bu takım için kalpten giden insanların emanetine sahip çıkılamadı.

Ve taraftarlar diyor ki, “Bu takımı bu hale getirenler utansın. Bu takımın kıymeti bilinmedi. Yönetim hataları, şehrin ilgisizliği, büyüklerin vurdumduymazlığı bu takımı bu hale getirdi. Ve genel seçimde de Ispartaspor’u bu hale getirenler cevabı sandıkta alacaktır” Evet çeşitli haber sitelerinde ve forumlarında tepkiler giderek artıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum