Ispartaspor Amatör Kümeye Gidiyor!

Ispartaspor Amatör Kümeye Doğru Gidiyor..

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2010 11:03
Ispartaspor Amatör Kümeye Gidiyor!

Hafta sonu deplasmanda iyi oynamasına rağmen rakibi Sivasbelediyespora 2-0 yenilmekten kurtulamayan Ispartaspor gözünü Perşembe günü oynayacağı Trabzon yalı maçına çevirdi.

Spor toto 3.1 ig ikinci gurubunda haftanın maçları Perşembe günü oynanacak. İddiaya giren maçlarda Ispartasporun hala iddiaya alınmamasıda spor kamuoyu tarafından tepkiyle karşılanıyor. Maddi sıkıntılar içerisinde boğuşan Ispartasporun ligin ilk yarısında hiçbir maçta iddiaya alınmaması adeta klübün cezalandırılması olarak nitelendiren taraftarlar, Ispartasporun sahipsiz olduğunu birkez daha gördüklerini söylediler.

Ispartaspor üzerine oynanan oyunların son perdesi olarak nitelendirilen iddiaya alınmama hadisesine siyasilerin ve Ispartanın önde gelen isimlerinin sessiz kalmasına tepki gösteren taraftarlar klübün amatör kümeye düşecek olmasına bile kılını kıpırtatmayanların bir gün kamuoyunun nezdinde hesap vermek zorunda kalacaklarını dile getirdiler.

Bu arada Perşembe günü  seyircisinin önüne çıkacak olan Ispartaspor, Trabzon yalıspor maçının hazırlıklarına dün başladı, ilk yarının son iki maçını oynayacak olan Ispartaspor önce Yalıyı konuk edecek son haftada Batmana gidecek, ligin dibine demir atan pembe yeşilliler, yeni bir yönetim oluşmaz ve lisansa engel borçlar ödenmezse belkide ligin ikinci yarısına çıkmayarak amatör küme düşecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum