Ispartaspor Eğirdir’de Kampa Girecek

Pembe-yeşilliler, hafta sonundan itibaren Isparta’daki çalışmalarını tamamlayıp 2 Eylül Salı gününden itibaren antrenmanlarına Eğirdir’de devam edecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2013 14:51
Ispartaspor Eğirdir’de Kampa Girecek

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Ispartaspor, pazar gününden itibaren merkezdeki çalışmalarını tamamlayacak. 2 günlük iznin ardından tekrar toplanacak olan pembe-yeşillilerin, 2 Eylül Salı gününden itibaren antrenmanlarına Eğirdir’de devam edeceği öğrenildi.

Ispartaspor, 14-15 Eylül’de deplasmanda karşılaşacağı İzmir Yeni Bornovaspor maçının hazırlıklarını Eğirdir’de sürdürecek. Lige Bornova deplasmanıyla başlayacak olan pembe-yeşilliler, 2. haftada Antalya Murat Paşa Belediyespor’u iç sahada ağırlayacak. Ardından Denizli Acıpayam Gençlikspor’la deplasmanda, içeride İncirliovaspor’u ağırlayacak olan Ispartaspor, 5. haftayı bay geçirecek.

Bu arada Ispartaspor, Ziraat Kupası maçını da çekilecek olan fikstür ardından 2. eleme karşılaşmalarında ilimizi temsil edecek.
Öte yandan Ispartaspor’un ligin ilk karşılaşmasında Bornova maçını galip gelmesi halinde Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Ercan Şimşek’in prim ve masrafları karşılayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.