Ispartaspor Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştular

Pembe-yeşillilere Özçay İnşaat ve My Rent A Car Sahipleri Mustafa Marulcu ile Özer Balta tarafından yemek verildi. Ayrıca Marulcu ve Balta takıma bin TL maddi destek sağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2011 09:38
Ispartaspor Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştular

Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Ispartaspor’da yönetim kurulu tarafından Asbaşkanlığı görevine getirilen Şevket Savlu’nun takımı düzlüğe çıkarmak için başlattığı destek kampanyasına Özçay İnşaat ve My Rent A Car Sahipleri Mustafa Marulcu ile Özer Balta tarafından destek verildi.

Önceki gün Hacı Akmanoğlu Çorba, Pide ve Şiş Salonu’nda kampanyasına Özçay İnşaat ve My Rent A Car Sahipleri Mustafa Marulcu ile Özer Balta tarafından verilen yemeğe Teknik Sorumlu Murat Yılmaz ve futbolcuların tümü katıldı. Ayrıca Marulcu ve Balta takıma bin TL maddi destek sağladı.

Şevket Savlu’nun başlattığı destek kampanyasında yer almak için yemek ve maddi yardımda bulunmak istediklerini belirten Özçay İnşaat ve My Rent A Car Sahipleri Mustafa Marulcu ile Özer Balta, “Ispartaspor’un bu zor gününde yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Pembe-yeşilli takımın bu haftaki Emirdağspor karşılaşmasında başarılar diliyoruz” dediler.

Ispartaspor Kulübü’ne göstermiş olduğu ilgiden dolayı Özçay İnşaat ve My Rent A Car Sahipleri Mustafa Marulcu ve Özel Balta’ya teşekkür eden Teknik Sorumlu Murat Yılmaz, “Bu destekler bizi son derece memnun etmekte. Bizde bu haftaki Emirdağspor karşılaşmasında en iyi mücadelesi göstermek istiyoruz. Sonuna kadar savaşacağız. Oyuncularımızla birlikte onur savaşımızda desteğe ve morale ihtiyacımız var” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.