Ispartaspor İçin Büyük İşbirliği

Ispartaspor İçin Büyük İşbirliği..

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2011 17:21
Ispartaspor İçin Büyük İşbirliği

Ispartaspor Kulüp Başkanı Ramazan Pala; “Kulüpte bir dönem başkanlık yapmış olan Selçuk Tık ile yaptığımız görüşmeler sonucu el birliği ile Ispartaspor’u kurtarmaya karar verdik”

Selçuk Tık; “Kulüp Başkanımız Ramazan Pala ile görüşmelerimiz neticesinde, el birliği ile yeni bir yönetimin oluşmasını karara bağladık. Genel Kurul’da ise yeni yönetim listemiz hazırdır”

Ispartaspor’da bir dönem başkanlık yapan Selçuk Tık, yeniden yeşil-pembeli ekibin başına geçiyor. Tık, mevcut Başkan Ramazan Pala ile görüştüklerini ve işbirliği içinde yeni yönetimin kurulacağını söyledi.

Sezon başından bu yana maddi sıkıntılar ile boğuşan Ispartaspor ikinci devreye yeni yönetim ile başlayacak. Kulübün eski başkanlarından Selçuk Tık yaptığı açıklamada, mevcut başkan Pala ile görüştüklerini ve takımın bu içler acısı durumdan kurtulması için el birliği ile yeni bir yönetim oluşturacaklarını kaydetti.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Ramazan Pala ise; “Eski başkanlardan Selçuk Tık ile yaptığımız mutabakat sonucu el birliği ile Ispartaspor’u kurtarmaya karar verdik. Bu kötü durumda Kulübe sahip çıkan Selçuk Tık’a teşekkür ederiz. Her şeyden önce bu bir fedakarlık işidir. Sıkıntı işidir” dedi.

Ispartaspor, eski başkanlarından Selçuk Tık ise, Kulüp Başkanı Ramazan Pala ile masaya oturarak, pembe-yeşilli ekibin sıkıntılardan nasıl kurtulabileceğini görüştüklerini söyledi. Tık; “El birliği ile yeni bir yönetimin oluşmasını karara bağladık. Genel Kurul’da ise yeni yönetim listemiz hazırdır.

Selçuk Tık konuşmasına şöyle devam etti; “Başkan Pala ile mutabakata varıldı. Yeni bir liste oluşturularak birikimlerimizi kısa zamanda kongreye gideceğiz. İlk hedefimiz 2. devre güçlü bir Ispartaspor takımını oluşturmaktır. Sezon başında sözleşme imzalayıp da transfer paralarını ödeyemediğimiz sporcular tekrar 2. devre takıma gelecekler. Ondan sonra 10 günlük bir kamp için takımı Antalya da kampa girecektir. Ispartaspor, hiçbir zaman düşmeyecektir. Tüm Ispartaspor severlere söz veriyorum. Kulüp A’dan Z’ye değişecektir” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.