Ispartaspor ile Gönenspor Birleşiyor Mu?

Mavi-beyazlı kulübün yetkililerinin Ispartaspor’a zeytin dalı uzatarak, “Gelin birleşelim” çağrısında bulunduğu belirtildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2012 13:47
Ispartaspor ile Gönenspor Birleşiyor Mu?

Gönen Ispartaspor ismiyle yola çıkmakta uzlaşan her kulüp takımın renklerini de yeşil-pembe olarak düşünüyor.

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Bölgesel Amatör Lige katılma hakkı bulunan Gönenspor’un lige katılmak için teminat konusunda sıkıntı yaşayınca Ispartaspor’a zeytin dalı uzattığı öğrenildi. Mavi-beyazlı kulübün yetkililerinin, Ispartaspor’a zeytin dalı uzatarak, “Gelin birleşelim” çağrısında bulundu.

Gönen Ispartaspor ismiyle yola çıkmakta uzlaşan her kulüp takımın renklerini de yeşil-pembe olarak düşünüyor.

Gelişmenin üzerine Kulüp Başkanı Şevket Savlu’nun Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim ve Gönenspor Kulüp Başkanı Oğuz Başaran’la görüştüğü öğrenildi. Transferde de bir hayli zorlanan Gönenspor’un bu teklifinin üzerine Savlu, 25 bin TL’lik teminatı bulmak için arayışlara girdi.

Savlu, “Isparta futbolu için bu bir tarihi gelişme. Takımın rengi yeşil-pembe olacak. Yeni Ispartaspor’u yaratma düşüncesindeyiz. Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim ve Kulüp Başkanı Oğuz Başaran’ın bu teklifi bizleri sevindirdi” dedi. Savlu’nun Ispartaspor’un eski başkanlarından Atakan Yazgan ve ilimizdeki çeşitli işadamlarından teminat için destek istediği öğrenildi.

Levent DOĞAN



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum