Ispartaspor Kupa Maçına Hazırlanıyor

Ispartaspor Kupa Maçına Hazırlanıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2019 15:16
Ispartaspor Kupa Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor, bir taraftan lige hazırlanırken, diğer taraftan da Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Tavşanlı Linyitspor maçına odaklanıyor. Temsilcimiz kupada Tavşanlı Linyitspor’u eleyip grup aşamalarına kalmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde Isparta’yı temsil edecek Ispartaspor’un kupadaki rakibi Tavşanlı Linyitspor oldu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor, bir taraftan lige hazırlanırken, diğer taraftan da Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Tavşanlı Linyitspor maçına odaklanıyor.
Ispartaspor ayrıca hazırlık maçlarını da sürdürüyor.

Bilindiği gibi, Ispartaspor yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde dört hazırlık maçı yapmış ve 6 Ağustos’ta oynadığı Serik Belediyespor ile 0 – 0 berabere kalırken, Kozanspor’a ise 1 – 0 mağlup olmuştu. Temsilcimiz Kemerspor’la oynadığı son hazırlık maçını ise etkili bir futbolla 3-1 kazanmasını bildi. Ispartaspor son oynanan Kepez Belediyespor’u etkili futbolla 3-0 mağlup etti.

Ispartaspor Kulübü tarafından, taraftarlara çağrıda bulunuldu. Ispartaspor’un bu yıl ki tek hedefin şampiyonluk olduğu belirtilen çağrıda Ispartaspor’un şampiyonluk yolunda en büyük destekçisi olan Ispartaspor taraftarı destek için tüm maçlara davet edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.