Ispartaspor Ligde Prestij Maçlarını Oynuyor

Haftalar öncesinde Amatör kümeye düşmesi kesinleşen Pembe Yeşilliler, lige havlu atmasına rağmen, kalan üç haftada prestij mücadelesi vererek sahaya kazanmak için çıkacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2011 16:11
Ispartaspor Ligde Prestij Maçlarını Oynuyor

Haftalar öncesinde Amatör kümeye düşmesi kesinleşen Pembe Yeşilliler, lige havlu atmasına rağmen, kalan üç haftada prestij mücadelesi vererek sahaya kazanmak için çıkacak. Yarın saat 14.30'da başlayacak mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Ispartaspor ligde hiçbir iddiası olmayan Sivas 4 Eylülbelediyesporu konuk edecek.

Teknik direktör Murat Ocak, Pazar günü yapılacak olan maçta taraftarların takımlarına son kez sahip çıkmasını ve genç futbolcuların yanında olmalarını istedi.

Bu arada Klüp başkanı Selçuk tık, maddi ve manevi olarak büyük sıkıntıların yaşandığı klüp olarak siyasilerin ilgisizliğinin seçime yansıyacağını ve siyasetçilerden takıma sahip çıkmadıklarının hesabını sandıkta soracaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum