Ispartaspor Rakibini 3 Golle Geçti

Ispartaspor Rakibini 3 Golle Geçti

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2019 11:52
Ispartaspor Rakibini 3 Golle Geçti

Güller diyarının Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcisi Ispartaspor, 3. Özel maçında Antalya’nın 3. Ligdeki temsilcisi Kemerspor’u 3-1 mağlup etti. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Isparta Bölgesi Hakemleri Berkan Çetin, Tufan Selvi, Mustafa Sağdıç ve Kadir Çoban isimli hakemler yönetti. Kemerspor maçın başında Kemal’in golüyle öne geçerken Ispartaspor, Gökhan Demir’in 2 ve Burak Büyükkaya’nın golüyle 3-1 kazanmasını bildi. Karşılaşmayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta ile Kemerspor yöneticileri de izledi.Ispartaspor, Serik Belediyespor ve Kozanspor maçlarının ardından üçüncü hazırlık maçını dün akşam gerçekleştirdi

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:
Maçta baştan sona 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergilyeen Ispartaspor, ortaya koyduğu futbola da göz doldurdu.
Dakika 4 (GOL) Kemerspor atağında soldan yapılan ortayı iyi takip eden Kemal Bolat, arka direkte yerden ve düzgün bir vuruşla meşin yuvalağı ağlara gönderdi: 0 – 1.
Dakika 9: Ispartaspor atağında Erme Bozatlı’nın soldan yapılan ortayı iyi takip eden Gökhan Demir, ceza sahası içinde güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1 – 1.
Dakika 35: Isparta atağında ceza sahası içinde yaşanılan karamoblde Burak da ceza sahasında kafa şutu ile durumu 2 – 1 yaptı ve ilk yarının skorunu tayin etti:
Dakika 60 Ispartasporlu Burak’ın Kemersporlu 2 futbolcunun arasına attığı harika pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Demir ise takımının 3. Kendisinin 2. Golünü kaydetti: 3-1
Hatırlanacağı üzere pembe-yeşilli ekip, 6 Ağustos Salı günü de Isparta Atatürk Stadyumunda Serik Belediyespor ile 9 Ağustos Cuma günü ise Kozanspor ile karşılaşmış ve Serik maçında sahadan golsüz beraberlikle ayrılırken, Kozanspor maçında ise 1 – 0 mağlup olduğu için iki hazırlık maçında da gol atamamıştı. . Ancak, Yeşil – Pembeli ekip dün akşamki maçta gol orucunu 3 gol atarak bozdu. Sökespor’dan alınan santrfor Gökhan Demir’in iki gol birden attı ve galibiyette başrol oynadı.

SALI GÜNÜ KEPEZ BELEDİYESPOR’LA KARŞILAŞILACAK
Bu arada, Ispartaspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında dördüncü hazırlık maçını da yine Antalya ekiplerinden Kepez Belediyespor ile yapacak. Maç, 20 Ağustos Salı günü saat 17.30’da Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.