Ispartaspor Tarih Olmasın

Ispartaspor Kulüp Başkanı Savlu, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek pembe-yeşilli takımın formasını hediye etti. Günaydın, Savlu’nun kendisinin komşusu olduğunu ve doğumundan bu yana tanıdığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2012 13:49
Ispartaspor Tarih Olmasın

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu ve Asbaşkan Vali Memduh Oğuz’u ziyaret ettikten sonra Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı da makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve Okçuluk İl Temsilcisi Yalçın Ünsal da hazır bulundu. Savlu, Belediye Başkanı Günaydın’a isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Başkan Günaydın, ayrıca yaptırılan takvimleri inceledi.Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 26 yıllık komşusu olan Kulüp Başkanı Şevket Savlu’yu doğum tarihinden bu yana tanıdığını belirtti. Savlu ile yakından ilgilenen Başkan Günaydın, takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Günaydın, Savlu’ya görevinde başarılar diledi. Forma için teşekkür eden Günaydın, samimi ve güler yüzüyle konuklarını uğurladı.

Kulüp Başkanı Şevket Savlu, 2 yıl öncesinde Başkan Günaydın’a taraftarın kötü tezahüratı için özür diledi. Savlu, “Taraftarım adına sizlerden özür diliyorum. Ispartaspor hepimizin takımı. Artık geçmişe bir sünger çekelim. Ispartaspor tarih olmasın” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum