Ispartaspor Yeni Başkanını Seçti

Ispartaspor'un Olağan Genel Kurulu'nda çoğunluk sağlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2012 08:56
Ispartaspor Yeni Başkanını Seçti

Ispartaspor'un Olağan Genel Kurulu, 30 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'de kulüp sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Bu sezon, tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve burada da sıkıntılı günler geçiren pembe-yeşillilerin, hayati önem taşıyan kongresine beklenenden daha fazla ilgi gördü. Kulübe kayıtlı 63 üyenin, hazurun cetvelini imzaladığı gözlenen kongrede eski yöneticilerden sadece Ramazan Topçu'nun bulunması dikkat çekti.

Kongrenin yapılmaması için kulüp tesislerine iştirak etmeyen eski yöneticilerin, toplantı salonunda da hiç bir hazırlıklık yapmadıkları gözlendi. Taraftar ve üyeler, kongrenin yapılabilmesi için toplantı salonunu hazırlayarak, elleriyle koltukları yerleştirdiler. Divan masası kurarak, bayraklarla donatan taraftarlar, kongreyi maç atmosferine büründürdüler.

Sezon başından bu yana takıma talip olan, yaptığı fedakarlıklarla taraftarın kalbini fetheden ve Isparta'da gündem yaratan Başkan Adayı Şevket Savlu'ya sevgi gösterisinde bulunuldu. Taraftarlar, "Isparta'da doğdu. Taraftarı satmaz, takımı bırakmaz. Isparta çocuğu, Şevket Savlu" diye tempo tuttular. Taraftarlar, "Tek Aşk Isparta 32" şeklinde yazan pastayı Savlu için keserek, ikramda bulundular.

Kongrede ayrıca eski yöneticilerden Mustafa Yavuz Öz, eski Kulüp Müdürü M. Kamil Oral, Savlu'ya yaptıkları ve yapacakları icracatlar konusunda güvendiklerini, devir teslim yapılmamış dahi olsa faaliyetlerini önümüzdeki haftaya kadar sürdürerek, tüm çalışmalarında destek verdiklerini açıkladılar. Ayrıca, Öz ve Oral, eski yönetime büyük tepki göstererek, "Kongre salonunu gelmeliydiler. Bizler bu kadar rezil bu duruma şahit olmadık. Neyi yapılmak isteniyor, anlamış değiliz. Yeni yönetimin icracatlarını da sonuna kadar destekleyeceğiz, Ispartaspor, Isparta'nın takımıdır ve sahip çıkanlardan Allah razı olsun. Biz Savlu'ya teşekkürü bir borç biliyoruz"dediler.

Bu arada kongrede çoğunluk olmasına rağmen eski yöneticilerin toplantıya gelmemeleri nedeniyle devir teslim önümüzdeki haftaya kaldığı belirtildi. Divan Heyeti de bu konuyla ilgili İl Dernekler Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yapıp önümüzdeki toplantıda izlenecek yolu belirleyecek. Yönetim Kurulu kararıyla Başkanlığa getirilen Savlu, kongrede de üyelerin güveni alarak takımın 2. yarıda kümede kalması için şimdiden çalışmalarına başladı.

Öte yandan toplantıda açıklamalarda bulunan Savlu, "Yeni yönetimimiz, onursal başkanımız, sponsor firmamız ve 8 yeni transferlerimizle Ispartaspor'a hizmet etmeye hazırız. Ispartaspor için gerekirse tüm borçları sahipleniyorum. Cezaevine girilecekse Ispartaspor için girerim. Ama ben birileriyle Ispartaspor'un pazarlığına yapmam. Ispartaspor satılık değildir. Bu konuda hiçkimse aynı masaya oturmam. Biz Ispartaspor sevdalıyız. Şov peşinde değiliz. Bugün biz buradaysak bu bizim Ispartaspor sevgimizdendir. Ispartaspor'u küme düşürtmeyeceğiz. Takvimlerimizde hazırlanıyor, kamp programımız belli. Artık önümüze daha güvenli bakmalıyız. Her şey Ispartaspor için" dedi.

BAŞKAN ŞEVKET SAVLU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU'NDA ŞU İSİMLER BULUNUYOR:

ASİL ÜYELER:

BAŞKAN:

Mehmet Şevket Savlu

Yönetim Kurulu:

Tahsin Gürsu

Ufuk Güneştepe

Burak Akpınar

Hikmet Şeker

Sinan Ayfer

Mesut Odabaşı

Ali Devekaya

İlyas Kumalar

Cüneyt Abdo Kul

Mustafa Marulcu

Abdullah Nayır

Atınç Şeker

Zeynep Kul

Muslahaddin Selçuk

İlyas Çetinkaya

Özgür Ay

Yusuf Çoban

Hasan Çelebi

Gökhan Sözbir

Süleyman Aslan

Recep Can

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ:

Bekir Salış, Atilla Uçan, İlhami Erkorkmaz, Veli Keser, İbrahim Bozoğlu, Mesut Akyol, Avni Aybal, Ümit Ünaldı, Yaşar Aydemir, Celal Salış, Tevfik Kavuncuoğlu, Salih Yanıksöz, Özgür Gürer, Serdal Uyan, Mücahit Özsoy, Emre Karahan, Şahin Kartal, Ömer Serkan İğçi, Remzi Yorgancı, Erdal Altınok ve Murat Kul.

DENETLEME KURULU:

ASİL ÜYELER:

Sait Sözbir, Canan Sözbir ve Hakkı Akol.

Yedek Üyeler: Abuzer Şeker, Hüseyin Çomak ve Mehmet Ali Uçar.

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER:

Erdal Kılıç, Yakup Çalış ve Ali Osman Uyan

YEDEK ÜYELER: İlyas Uyalar, Sadık Çantılı ve Mehmet Koç.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum