Ispartaspor'a 2 Yerli Futbolcu

Isparta’nın Çocuklarına Kapımız Açık

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2020 11:33
Ispartaspor'a 2 Yerli Futbolcu

Türkiye Futbol Federasyonu 3’ncü lig 3’ncü grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, şehrin çocuklarına da kapı açıyor. Başkan Atakan Yazgan, Ispartalı genç yetenekler Mustafa Diler ve Mustafa Sarıgöz’ü takıma dahil etti.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, genç oyuncuların umudu olmaya devam ediyor.

Gençlere büyük önem veren Başkan Yazgan, son olarak Isparta’nın evlatları Mustafa Diler ve Mustafa Sarıgöz ile anlaşma sağladı. Oyuncuları kulübe kazandıran Yazgan, idmanlarda genç Mustafaları özellikle takip ediyor. Başkan Yazgan: “Kapımız Isparta’nın evlatlarına sonuna kadar açık. Mustafa Diler ve Mustafa Sarıgöz’ü kadromuza kattık. Genç futbolcular takımla beraber antrenmanını sürdürüyor. Diler ve Sarıgöz’den umutluyum. Isparta’nın evlatları olarak yine bu şehrin çocuklarına örnek olacaklar. Bu takım Isparta’nın ve Isparta’nın çocuklarının takımıdır. Isparta’nın gençlerine fırsat veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.