Ispartaspor’a Güveniyoruz

Ispartaspor’a Güveniyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2020 13:50
Ispartaspor’a Güveniyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk maçını Kemerspor 2003 ile oynayacak Ispartaspor’a başarılar diledi.
3.Lig’de mücadele eden Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da boy gösterecek. Ispartaspor, bu kapsamda ilk olarak Kemerspor 2003 ile karşılaşacak. Bugün Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak maç öncesi CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, mesaj yayınlayarak Ispartaspor’a destek verdi.

“DAHA İYİ YERLERİ HAK EDİYOR”
Ispartaspor’a başarılar dileyen Başkan Halıcı, “Ispartaspor’a güveniyoruz ve daha iyi yerleri hak ettiğini biliyoruz ve güveniyoruz. Ziraat Kupasında oynayacağı ilk maçta malum pandemi sebebiyle tribünlerde olamasak da ekranlarımızın başında desteğimizi vereceğiz. Ziraat Türkiye Kupasında Kemerspor2003 ile yapacağı karşılaşmada Ispartaspor’umuza başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum