Ispartaspor'a Hoca Dayanmıyor

Ispartaspor'a hoca dayanmıyor. Takımın başına getirilen Ender Yıldız bir hafta sonra istifa etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2011 18:55
Ispartaspor'a Hoca Dayanmıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Ispartaspor’da sular durulmuyor. Tarihinde ilk kez profesyonel ligde mücadele etmeyecek olan pembe-yeşillilerde her gün yeni bir kriz yaşanıyor. Sezona büyük umutlarla giren takımın başına Teknik Direktör Sait Taş’ı getiren ve iyi bir ekip kurmasına rağmen verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine toplu gidişlerin önüne geçemeyen Ispartaspor’da sıkıntılar her geçen büyüyor.

Düzenli gelir kaynakları olmadığı için sıkıntılar çeken bunun yanı sıra borcu nedeniyle zor günler geçiren pembe-yeşillilerde Taş’ın istifasının ardından takımın başına getirilen Teknik Sorumlu Ender Yıldız’da verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia ederek görevini bıraktığını açıkladı.

“SÖZLER YERİNE GELMEDİ”
Sadece 1 hafta dayanabilen Yıldız, “Ispartaspor’a geçmişte futbolcu olarak büyük hizmet etmiştim. Takımın zor günler geçirdiğini biliyordum ama bu kadar da zor süreçlerden geçeceğimizi düşünmemiştim. Futbolcularımıza ve bana verilen sözler yerine gelmedi” dedi.

“FAZLA KONUŞMAK İSTEMİYORUM”
Sözleri yerine gelmemesi üzerine futbolcuların da takımı terk etmeye başladığını belirten Yıldız da, “Bu şartlarda orada hocalık yapmak çok zor. Ben de istifamı sundum. Ispartaspor için hayırlı olsun. Fazla konuşmak istemiyorum. Çok yazık ve acı” diye konuştu.

Öte yandan Ispartaspor, 1. Amatör Küme ekiplerinden DSİ Spor’la önceki gün oynadığı özel maçı 5-2 kazanmasına rağmen gelecek için umut vermedi. Spor kamuoyu şimdi liglerin başlamasın çok kısa bir süre kala pembe-yeşilli takımın akıbetinin ne olacağını merakla bekliyor.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.