Ispartaspor'da 16 Futbolcu Tesisleri Terk Etti

Ispartaspor’da verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia eden futbolcular tesisleri terk etti. 16 oyuncunun ter ettiği kulüpte Teknik Direktör Sait Taş ise istifa etmek zorunda kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2011 17:41
Ispartaspor'da 16 Futbolcu Tesisleri Terk Etti

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Ispartaspor’da ligin başlamasına sayılı günler kala futbolcular isyan bayrağını çekti.

Sezon başından bu yana alacaklarını alamadıklarını belirten ve verilen sözlerin yerine getirilmemesi ileri süren futbolcular dün öğle saatlerinde kulübü terk etti. 16 oyuncunun terk ettiği kulüpte Teknik Direktör Sait Taş ise istifa etmek zorunda kaldı.
Peşinatlarının büyük bir kısmını alamadıkları öğrenilen teknik heyet, futbolcu ve masör, büyük bir üzüntüyle Isparta’dan ayrıldılar.

Sezona büyük hayallerle giren pembe-yeşillilerde bu yaşananlar şok etkisi yaratırken, bazı futbolcuların hiç para almadığı büyük fedakarlık yaptığı öğrenildi. Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Ispartaspor’da sadece yerli oyuncular kaldı. Daha önce futbolcuların büyük bir kısmına ödeme yaptıklarını iddia eden yöneticilerin oyunculardan bazılarına hiç para vermediği ileri sürüldü. Bu sezon başında anlaşılan oyuncular, “Artık bıçak kemiğe dayandı. Hiç para almadan hazırlık maçlarına çıktık, kampa katıldık. Bizimde kendimize göre ihtiyaçlarımız var. Ama bu hareketleri hak etmedik” dediler.

Teknik Direktör Sait Taş:“Oyuncularımla birlikte ayrılmak zorunda kaldık”

Her gittiği takımı şampiyon yapan ve büyük umutlarla Ispartaspor’a gelen Teknik Direktör Sait Taş, istifasıyla ilgili Akdeniz muhabirlerinin sorularını cevapladı. Sezon başından bu yana hiçbir şekilde sorunları yansıtmadıklarını ve oyuncularıyla birlikte en iyi şekilde çalıştıklarını belirten Taş, “Bugüne kadar sabrettik. Artık yeter. Her gün futbolcularımıza ve bizlere sözler verildi. Sözlerin yerine getirilmediğini gören futbolcularımız ve bizler ayrılmak zorunda kaldık. Bizlerde yönetimin oyunculara verip tutmadığı sözlerle arada kaldık. Ben bir hocayım. Görevim bu işlerle uğraşmak değil takımı en iyi şekilde lige hazırlamaktı. Kafalar karışık olunca lige hazırlıkta sıkıntılar çektik. Ne hayallerde gelmiştik Isparta’ya. Artık dönülmez bir yola girdik. Bu saatten sonra Ispartaspor defteri bizim için kapanmıştır” dedi.

Teknik Direktör Sait Taş’la birlikte tesisi şu isimler terk etti:
Evrensekispor’dan Serdar Öztan, Güray Göçmen, Mustafa Kademli, Ömer Kaplan, Rıdvan Yaşar, Erkut Yakut, Manavgat’tan Gökhan Dereli, Emrah Sansar, Önder Karadağ, İnegöl’den Mehmet Özer, Çarşamba’dan Mustafa Acar, Kestelspor’dan İlyas Kurtuluş, Antalya Yıldırım’dan Ferhat Demir, Turgut Reis’ten Emrah Karadağ, Tekirova Belediyespor’dan Alihan Ünal ve Demrespor’dan Hüseyin Daş. Masör İlker Yuvauç da takımı terk edenler arasında yer aldı
.


Levent DOĞAN - Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum