Ispartaspor'da Futbolcular Kampta Pür Neşe

Pembe-yeşilliler, Manavgat Evrenseki'deki 5 yıldızlı Emirhan Otel'de kamp yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2012 16:42
Ispartaspor'da Futbolcular Kampta Pür Neşe

Bölgesel Amatör Futbol Ligi temsilcilerimizden Ispartaspor, 22 Ocak'ta başlayacak 2. yarı karşılaşmalarına Milli Takım Kamplarının yapıldığı ve ünlü spor kulüplerinin konakladığı Manavgat Evrenseki'de bulunan 5 yıldızlı Emirhan Otel'de hazırlanıyor.

Oldukça iyi şartlarda hazırlanan Ispartaspor'da eski ve yeni oyuncular kampta kaynaşıyor.

Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan pembe-yeşilliler, 24 kişilik kafileyle 8 Ocak Pazar gününe kadar çalışmalarını Evrenseki'de sürdürecek.

Bu arada Teknik Sorumlu Murat Yılmaz, çok güzel şartlarda kamp yaptıklarını ve futbolculara da moral olduğunu söyledi. Futbolcularına şimdiden ligle ilgili gerekli uyarıları yaptığını ve rakiplerine bilendiklerini belirten Yılmaz, "Kamp sonunda kadroda 2-3 takviye yapabilirim. Ispartaspor formasının hakkını vermeyen bu takımdan gider. Bu formanın hakkını verecek oyunculara ihtiyacımız var. İlgi ve desteklerinden dolayı Kulüp Başkanımız Şevket Savlu'ya teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Yılmaz, öğrencilerinin sınavı nedeniyle kampı kısa kestiklerini ve çalışmalarına pazartesi gününden itibaren Isparta'da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum