Ispartaspor'da Hedef Keçiörenspor Galibiyeti

Sezon başından bu yana istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Ispartaspor, ligde kalma ümitlerini sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2011 18:28
Ispartaspor'da Hedef Keçiörenspor Galibiyeti

Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Ispartaspor, küme düşmeme mücadelesi veren Keçiörenspor kendi sahasında mağlup ederek avantaj sağlamak istiyor.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Gümüşhanespor’a 1-0 mağlup olarak küme düşmeme mücadelesinde büyük bir yara alan Ispartaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Keçiörenspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Günü tek antrenmanla geçiren Ispartaspor’da sakatlıkları süren Kaptan Kasım ile Okan çalışmalarda yer almadılar.

Teknik Direktörü Metin Ersan ile çıktığı üç maçtan 4 puan toplayan pembe-yeşilli ekip, Keçiören maçından da galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor.

Keçiörenspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Ispartaspor Teknik Direktörü Metin Ersan, “Tüm dikkatlerimizi bu maça çevirdik. Bu maçtan üç puan ile ayrılarak küme düşmeme mücadelemizi önümüzdeki haftalara taşımak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.