Ispartaspor'da Koronavirüs Şoku

Vaka Sayısı 18'e Çıktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2020 14:01
Ispartaspor'da Koronavirüs Şoku

3. lig 3. Grubun iddialı ekiplerinden Ispartaspor’da koronavirüs şoku yaşanıyor. Şehri profesyonel lig de temsil eden tek takım olan pembe yeşilli ekipte 18 spor adamının testi pozitif olarak açıklandı. Bütün dünyayı kasıp kavuran koronavirüs Ispartaspor’a da sıçradı. Üzücü haberi Kulüp Başkanı Atakan Yazgan duyurdu. Başkan Yazgan: ‘Üzülerek belirtmeliyim ki futbolcularımız ve teknik heyetimiz dahil 18 kişinin korona testi pozitif çıktı. Bütün ekip kontrollü bir şekilde karantinaya alındı” dedi.

YAZGAN: GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI
Teknik heyet ve futbolcuların testinin pozitif çıkmasının ardından kamuoyuna açıklama yapan Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan: ‘Yaz sezonundan bu yana oldukça dikkatli ve tedbirli davranıyorduk. Ne yazık ki ekibimiz bu bela ile karşı karşıya kaldı. Yetkililerimizin desteğiyle gerekli bütün tedbirleri aldık. İnşallah teknik heyetimiz ve futbolcularımız kısa sürede sağlığına kavuşacaklardır. Bütün halkımızı bu konuda daha dikkatli olmaya davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.