Ispartaspor'da Murat Yılmaz'la Yollar Ayrıldı

Ispartaspor'da Teknik Sorumlu Murat Yılmaz'la yollar ayrıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2012 20:50
Ispartaspor'da Murat Yılmaz'la Yollar Ayrıldı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta sıkıntılı günler geçiren Ispartaspor’da dün şok bir gelişme yaşandı. Pembe-yeşillilerde Teknik Sorumlu Murat Yılmaz’la yolların ayrıldığı belirtildi.

Kulüp Başkanı Şevket Savlu, ayrılığın nedenleriyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Ispartaspor için bugüne kadar birçok emek verdik.
Takımın kurtuluşu için çalmadığımız kapı kalmadı. Küskünleri barıştırdık ve takımı 1 puandan 16 puana ulaştırdık. Ispartaspor’da kimsenin hata yapma lüksü yok. Bunun sebebi ise Ispartaspor düşmemeli ve tarih olmamalı. Hayati önem taşıyan maçta Demre Belediyespor’a yenildik. Bunun yanında son dakikada 3 futbolcu kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kumluca Belediyespor maçında yalnız bırakıldık ve hocamız bu olaya müdahale etmedi. Daha sonra 8 transferin üstüne 5-6 takviye daha yapıp Beyşehir Belediyespor deplasmanına gittik. Konya deplasmanından galibiyetle dönerek umutlandık. Geçtiğimiz hafta İhsaniye Belediyespor’la oynadığımız maçta skor 65. dakikaya 1-1 ve rakip 10 kişi. Sanki biz 10 kişiymiş gibi 3 forveti çıkarıp yerine savunma oyuncularını dahil etti. 65. dakikada bu değişikler nasıl olur kimse anlayamadı.

Teknik Sorumlu Murat Yılmaz’ın inanılmaz hataları bizi oldukça üzdü. İşte bu en son hatalar büyük tehlike arz eti. İşte bu yanlış taktiklerden sonra ligde kalma yönünde büyük tehlike arz edildi. Hocanın başarılı olması biz elimizden geleni yaptık, her zaman yanında olduk. Yetmedi takviye üstüne takviye yapıldı. Ancak bir türlü başarılı olunamadı. Halk ve taraftar bu hatalardan dolayı Murat hocaya tepkili. Teknik Sorumlu Murat Yılmaz’la yollarımızı ayırma kararı aldık” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum