Ispartaspor’da Şok Gelişmeler Yaşanıyor

Ispartaspor’da şok gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kaleci Onur Akyüz'e 32 Gençlik Taraftar Grubu'ndan büyük tepki var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2012 13:24
Ispartaspor’da Şok Gelişmeler Yaşanıyor

Teknik Sorumlu Murat Yılmaz’la yolların ayrılmasından sonra Kaleci Onur Akyüz pürüz çıkardı.Daha önce de Yılmaz’ın ayrılık sinyali verdiği zamanda Akyüz, “Murat Hoca yoksa ben de yokum” demesinin ardından şimdi de alacaklarıyla ilgili problem olduğunu ileri sürdü.

Muhabirimizi arayan Akyüz, savunma oyuncusu Yunus'la birlikte alacaklarının olduğunu ileri sürerek maça çıkamayabileceklerini iddia etti.Bu arada yedek kaleci Mesut'un da hocayı bahane ederek, "Bana da ödeme yapılmazsa maça çıkmayacağım" dediği iddia edildi.

Bunun üzerine altyapı kalecisinin kaleyi koruyacağı edinilen bilgiler arasında. Öte yandan yönetimin bu oyuncuları kadro dışı bıracağı da öğrenildi.

32 Gençlik Taraftar Grubu, bu futbolculara büyük tepki gösterdi.Taraftarlar, "Ispartaspor'u bu zorlu yolda yalnız bırakanlara sitemimiz var. Ispartaspor şahıslara mal olan bir işletme değildir. Kimsenin rant kapısı oyuncağı değildir. Biz Ispartaspor için ölmeye gideriz. 32 Gençliği kimse tanımıyor! Zamanında yapılanları kimse unutmadı. Olacakları da kimse tahmin edemez. Herkes izlesin ve görsün Gerçek 32 Gençliği bugünden sonra. Herkes farkına varsın kimse kimseye rest çekemez biz ıspartasporu yağmur çamur demeden peşinden koştuk koşacağızda bu külüp bizim taraaftarındır bağrımıza bastığımıız Şevket Savlu başkanımıza teşekkür ederiz" diye tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum