Ispartaspor'dan 2 Yeni Transfer Daha

Pembe-yeşilliler, dış transferde Manavgat Evrenseki Belediyespor’la şampiyonluk yaşayan sağ açık Emrah Sansar ve Antalya Güneyspor’dan Ferhat Demir’le de anlaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2011 21:27
Ispartaspor'dan 2 Yeni Transfer Daha

Bölgesel Amatör Futbol Ligi için iddialı ekip kuran Ispartaspor, dış transferde imzaları attırmaya devam ediyor.

Şu ana kadar yaptığı transferlerle göz dolduran pembe-yeşilliler, son olarak BAL Ligi’nde Manavgat Evrenseki Belediyespor’la şampiyonluk yaşayan 22 yaşındaki sağ bek Emrah Sansar’la anlaştı.

Sol bek ve ileri uçun arkasında oynamaya özeliği bulunan Sansar, daha önce Diyarbakırspor, Şirvanspor ve Sidespor takımlarının da formasını giydi. Pembe-yeşilliler, Antalya Güney ve TEDAŞ formaları giyen 19 yaşındaki Ferhat Demir’i de kadrosuna dahil etti.

İddialı takım kurmanın yanı sıra gelecekle ilgili de transfer yapan pembe-yeşilliler, bu haftada önemli bir ismi transfer edecek. Birçok takımın transfer gündeminde olan bir santforu kadrosuna katacağı öğrenilen Ispartaspor, 3. Lige çıkabilmek için Teknik Patron Sait Taş’ın isteklerini geriye çevirmiyor.

Bu arada Akdeniz muhabirine açıklamalarda bulunan Ispartaspor’un yeni transferleri Emrah Sansar ve Ferhat Demir, pembe-yeşilli takımda oynayacakları için çok mutlu olduklarını belirttiler. Teknik Direktör Sait Taş ve eski takım arkadaşlarıyla aynı takımda görev alacaklarını Ispartaspor’u hak ettiği yere taşımak için var güçleriyle savaşacaklarını söyleyen Sansar ve Demir, “Ispartaspor’a şampiyonluk yaşamak için geldik” dediler.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.