Ispartaspor'dan Bir Kongre Kararı Daha

Ispartaspor'dan Bir Kongre Kararı Daha Aldı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2011 13:53
Ispartaspor'dan Bir Kongre Kararı Daha

Daha önce dört defa olağanüstü kongresi yapılan ancak bir türlü sonuç alınamayan Ispartaspor'da yönetim beşinci defa olağanüstü kongre kararı aldı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ispartaspor'da yaşanan 1 rezillikler diz boyunu geçti. Zira, Eylül ayından bu yana kongre yapılan Yeşil - Pembeli kulüpte bir türlü takımı adam gibi yönetecek yönetim kurulu oluşturulamadı.

YÖNETİMDEN BİR KONGRE KARARI DAHA

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Ispartaspor yönetimi bir olağanüstü kongre kararı daha aldı. Bilindiği gibi mevcut yönetim Eylül ayında topluca istifa etmiş ancak, yönetim oluşturulamadığı için hep görevinde kalmıştı. Bu süre zarfında da iki defa olağanüstü kongre kararı alınmış ve ikişer defa toplamda dört defa toplanan kongrelerden sonuç alınamamıştı.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE 31 OCAK'TA

Buna göre yönetim yeni bir olağanüstü kongre kararı daha aldı ve 31 Ocak 2010 Pazartesi akşamı kongre yapılmasına karar verdi. Eğer o gün de çoğunluk sağlanamazsa kongre 7 Şubat tarihinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.