Ispartaspor'dan Talihsiz Açıklama

Ispartaspor'dan Talihsiz Açıklama

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2021 12:11
Ispartaspor'dan Talihsiz Açıklama

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in kısa bir süre önce Hatay’a tayini çıktığına yönelik haberlerin ardından Ispartaspor Yönetimi tarafından bir bildiri yayınlandı.

Yayınlanan bildiri de Ispartaspor’a bugüne kadar destek olan, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’ne bağlı tesislerde futbolcuların bugüne kadar hiçbir ücret vermeden kalmalarına olanak tanıyan Murat Gevrek’in gidişinin yerinde bir karar olduğu belirtildi.

Isparta’da spor adına birçok yenilik yapan, spor salonları, gençlik kampları, engelli bireylere yönelik sportif çalışmalar, okul bazındaki sportif faaliyetlerin yürütülmesi gibi bir çok faaliyette imzası bulunan Murat Gevrek’in başarısız, Isparta’yı ve Ispartaspor’u sevmeyen bir Müdür olarak gösterilmesi kamuoyunda rahatsızlık yarattı.

Murat Gevrek’in sorumluluk alanına verilen Yurtlardaki hassasiyeti ve başarısı da ortada iken, başarısızmış gibi gösterilmesinin, 10 yıl boyunca bir ilde görev yapan ve terfi alarak Hatay gibi bir milyon 700 bin nüfuslu bir büyük şehre atanmasına rağmen Ispartaspor yönetimi tarafından, Ispartaspor düşmanı gibi gösterilmesi kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Isparta’ya bugüne kadar Gençlik ve Spor anlamında bir çok hizmet kazandıran, şehri en iyi şekilde temsil eden Murat Gevrek’in, ilimizden büyük şehre atanmasının ancak ve ancak kayıp olarak nitelendirilmesi gerekirken, Ispartaspor yönetiminin son zamanlardaki başarısızlığını, teknik direktör kıyımını ve olası lig sonundaki hezimetini Murat Gevrek’e mal etme çalışmalarının takdirini Isparta kamuoyuna bırakıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum