Ispartaspor’dan Ziraat Kupası Mücadelesine Davet

Çarşamba günü Bucak Oğuzhanspor’u konuk edecek olan pembe yeşilliler hazırlıklara devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2013 13:28
Ispartaspor’dan Ziraat Kupası Mücadelesine Davet

 Ispartaspor BAL ligi öncesi karşılaşacağı Ziraat Kupası mücadelesinde ev sahipliği yapacak.

Kupa’da 1. Tur eşleşmeleri, 10-12 Eylül tarihlerinde bölgesel olarak ev sahibi takımların sahasında tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Bölgesel Amatör Lig’de de rakip olan Ispartaspor ve Bucak Oğuzhanspor yeni sezon öncesi kupa maçınca karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Çarşamba günü Saat 16.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak.

 “TARAFTAR ÖNEMLİ”

Çarşamba günü oynanacak maç öncesi açıklamada bulunan kulüp başkanı Şevket Savlu; “takım sezona ciddi bir şekilde hazırlanıyor. Öncesinde Bucak Oğuzhanspor ile Ziraat Kupası karşılaşmamız var. Yapacağımız Ziraat Kupası 1. tur maçına mutlak turu geçmek için çıkacağız ve inşallah bucak Oğuzhanspor’u eli boş göndereceğiz. Takımda o ruhu ve gücü görüyorum. Takım bu anlamda elinden geleni yapıyor geri kalan iş ise taraftara düşüyor. Taraftar bizim için çok önemli. Ispartaspor yaklaşık 10 yıldır bu heyecanı yaşamıyor. Heyecanımıza ortak olmaları için bütün Isparta’yı maça bekliyoruz” dedi.

Ayrıca kulüp başkanı Şevket Savlu'nun almış olduğu kararla, maça giriş ücreti alınmayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum