Ispartaspor'lu Futbolcular Göz Taramasından Geçti

Vali Memduh Oğuz’unda katılımıyla gerçekleştirilen göz taraması etkinliğinde Ispartaspor’lu futbolcular kontrolden geçtiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2012 14:34
Ispartaspor'lu Futbolcular Göz Taramasından Geçti

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’a Özel Kariyer Göz Hastanesi’nden jest.

Vali Memduh Oğuz’unda katıldığı göz kontrolünde Özel Kariyer Göz Hastanesi Op. Dr. Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Bardak’ta hazır bulundu. Vali Memduh Oğuz yaptığı açıklamada ‘’Yaşanabilir iller arasında ilk sıralarda yer alan Isparta sağlık alanında önemli yerde. Özel Kariyer Göz Hastanesi Isparta için bir şans, bende zaman zaman burada tedavi oluyorum. Özel Kariyer Göz Hastanesi’ne futbolcuları göz taramasından geçirdiği teşekkür ederim” dedi.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu ise ‘’Ispartaspor ilimizdeki bütün takımlar için mücadele ediyor. İl kontenjanına takıldı. Başta genel sekreterimiz ve büyüklerimiz üzerlerine düşen görevi yapacaktır. Özel Kariyer Göz Hastanesi’ne destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Hastane kurucularından Op.Dr. Yusuf Özdemir ise Ispartaspor’a gerekli maddi ve manevi destek vereceklerini söyledi. Özdemir, ‘’Futbolcuları kontrolden geçirdik. Sporculara destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.