Ispartasporu Kurtaracağım

Ispartaspor'un eski başkanlarından Selçuk Tık, takıma talip olduklarını ve çalışmalara başladıklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2011 10:59
Ispartasporu Kurtaracağım

Tık, "Gün küskünlük değil, tek yumruk olma günüdür" dedi.

Ispartaspor eski kulüp başkanlarından Selçuk Tık, pembe-yeşilli takımla olan girişimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kulüp Başkanı Ramazan Pala, eski başkan Remzi Erdoğan, İşadamı Hasan Köstüklü konusunda İstanbul ayağını yürüten hemşerimiz Mustafa Kaya'nın da desteğini aldığını belirten Tık, "El birliğiyle bu takımı kümede bırakacağız" dedi.

"LİSANS SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"
"Gün küskünlük değil, tek yumruk olma günüdür" diyen Başkan Tık, "Kulüp Başkanı Ramazan Pala ile görüştük. Kendisi bizi çok iyi karşıladı ve görüşlerimize saygı duydu. Olağanüstü Kongre Kararını alıp, bize takımı vereceklerini iletti. Ayrıca her türlü kolaylığı sağlama sözü verdi.

Bu duyarlılıklarından ve verdiği sözden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca eski kulüp başkanlarından Remzi Erdoğan da bizim yönetimimize destek verecek. Herkesin desteğini almaya çalışıyoruz. İşadamı Hasan Köstüklü için İstanbul ayağını yürüten hemşerimiz Mustafa Kaya da 2. yarıdaki galibiyetlere verdikleri 10 bin TL'lik primin kendi dönemlerde geçerli olduğunu söyledi.

Ayrıca Kaya, İstanbul'daki işadamlarıyla da görüşerek takıma katkı sağlamalarını isteyecek. El birliğiyle bu takımı ayakta tutacağız. İlk olarak lisansa engel borcu çözeceğiz. Daha sonra sezon başında anlaşılan oyuncuları tekrar takıma kazandıracağız. Ayrıca görüşme halinde olduğumuz oyuncuları da kadroya dahil edeceğiz.

Ispartaspor'un düşmesine seyirci kalamayız. Önümüzdeki hafta takımı Antalya'da kampa alacağız. Oluşturulacak geçici yönetim Olağanüstü Kongreye kadar bu takımı götürecek. Listemizde çok güçlü isimler var. 2. yarı için gelecekle ilgili güzel projelerimiz hazır. Artık kavga istemiyoruz, bu takım için şimdi birlik zamanı. Sıkıntı günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyorum" dedi.

DEMİREL'DEN DE DESTEK İSTENECEK
Tık,   Ayrıca 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in kardeşi İşadamı Şevket Demirel'i de İstanbul'da ziyaret edip Ispartaspor konusunu masaya yatıracaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.