Ispartaspor’un Yeni Forma Sponsoru Murat Dolmacı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nden il kontejyanı nedeniyle Isparta Amatör Kümesine düşen Yeşil-Pembelilerin forma sponsoru Murat Dolmacı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2012 16:44
Ispartaspor’un Yeni Forma Sponsoru Murat Dolmacı

Eğirdir’de 3. Etap hazırlık kampında bulunan Ispartaspor’a eski Ticaret Odası Başkanı Murat Dolmacı forma sponsoru oldu.

Katkılarından dolayı Dolmacıya teşekkür eden Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu ‘’Tek Hedefimiz Ispartaspor’un layık olduğu yerlere geri dönmesi. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Forma sponsoru olan Marat Dolmacı beye teşekkür ediyoruz. Ispartaspor eski günlerine geri dönecek. Küllerimizden eski günlerine geri dönecek. Küllerimizden yeniden doğacağız. Şu an takımımız 3. Etap kampını Eğirdir’de yapıyor. Lige çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncularımız birbirleriyle uyum sağladı. Bu sene şampiyon olup Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne çıkacağız’’dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.