Isparta'ya Gelmiyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Isparta'ya gelmiyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2014 12:48
Isparta'ya Gelmiyor!

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting programında Isparta'ya yer verilmedi.

11 Temmuz’a kadar 5 şehre gidecek olan Başbakan Erdoğan; 8 Temmuz Salı günü Denizli’de, 9 Temmuz Çarşamba günü Tokat’ta, 10 Temmuz Perşembe günü ise CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun memleketi Yozgat’ta, 12 Temmuz Cumartesi günü Antalya, 13 Temmuz Pazar günü Şanlıurfa'da, 19 Temmuz Cuma günü ise Ordu'da olacak.

BAŞBAKAN FİNALİ KONYA İLE YAPACAK
Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'tan edinilen bilgiye göre, 18Temmuz Bursa; 2 Ağustos'ta İzmir; 3 Ağustos'ta İstanbul; 8 Ağustos'ta Ankara'ya gidecek olan Başbakan Erdoğan son olarak 9 Ağustos'ta Konya'ya gidecek.Başbakan, yakın bir zamanda Trabzon ve Rize'ye gittiği için bu iki şehirde miting düzenlemeyecek.

RAMAZAN'DAN SONRA MİTİNG SAYISI İKİYE ÇIKARTILACAK
Ramazan ayı boyunca yoğun sürecek olan miting programları, Ramazan Bayramı’yla birlikte daha da yoğunlaşacak.Ramazan’da bir günde bir miting; bayramla beraber ise miting sayılarının ikiye çıkartılacağı belirtildi.
Başbakan Erdoğan’ın Balıkesir,Ordu, Adana, Mersin, Van, Diyarbakır, Manisa, Sakarya, Kocaeli, Aydın, Mardin,Gaziantep vs. gibi şehirlerde düzenleyeceği miting programı ise daha sonra açıklanacak

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum