Isparta'ya Gelmiyorsun Ki Nevzat BEY!

Gazeteci Tuna Ünal Yazdı: Isparta'ya gelmiyorsun ki Nevzat BEY!

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2012 03:03
Isparta'ya Gelmiyorsun Ki Nevzat BEY!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Nevzat Korkmaz'ı sildiğine dair bir haber yaptık, Nevzat Bey'de kendisine YAKIN gördüğü gazeteciyi aramış o da yetmezmiş gibi suçlu psikolojisi ile açıklamada bulunmuş.

Ispartalıların oylarıyla MHP gibi köklü bir geçmişe sahip bir partiden, milletvekili seçilen ve Isparta’yı ES geçen Korkmaz, bize karşı yaptığı savunmasında YÜZ YÜZE geldiğimizde YÜZÜMÜZE bakabilme erdemi içerisinde olalım mesajı vermiş. Şimdi Korkmaz’a soruyorum.

Isparta’ya en son ne zaman ve ne amaçla geldiniz? Yanlış hatırlamıyorsam Gaziler Haftasında çelenk sunumuna katıldınız. Ona da ben gibi herkes şaşırdı.

Yine kendi partininiz belediyesinin yaptığı Festival’e ilk gün neden gelmediniz de Genel Başkanınız Isparta’ya gelince gelmek zorunda kaldınız (2. gün mecburiyetten geldi sanırım)

Nevzat Bey, bize gönderdiği açıklamasında ‘İki dönemdir Milletvekilliği yapmaktayım’ demiş. Acaba bu iki dönemde kaç kere Isparta’ya gelmiş.

KİMLERİN TETİKÇİ OLDUĞU ORTADA NEVZAT BEY…

Nevzat Bey, bize tetikçi demişsin Allah’a şükürler olsun ki, kimsenin tetikçiliğin yapmıyoruz. Haklı davamızı savunuyoruz. Bugün kim yanlış yapıyorsa ona dur diyoruz. Siz bizler aracılığı ile hükümeti eleştirirken, sizin borazancılığınızı mı yapıyoruz? Siz yaptığınız açıklamadan bi habersiziniz sanırım. Bize borazancılık yapıyorsunuz derken, bütün medya çalışanlarını zan altında bıraktığınızın farkında mısınız?

Nevzat Korkmaz’ın en dikkat çekici açıklaması bana göre şu oldu. YÜZ YÜZE geldiğimizde, birbirimizin YÜZÜNE bakabilelim. Bende o açıklamaya kısa ve öz olarak şu yorumu yapmak istiyorum: “Birçok Ispartalı gibi bende sizi fotoğraflardan tanıyorum”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum