Isparta’ya Hayran Kaldı

İş adamı Mesut Şener’in daveti üzerine Cumartesi günü eşi ile birlikte Isparta’ya gelen BP Türkiye Ülke Müdürü Rıchard Havding Isparta’ya hayran kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mayıs 2013 16:53
Isparta’ya Hayran Kaldı

İlk olarak Mesut Şener’in BP akaryakıt istasyonunda incelemeler yapan Havding Şener’e hizmet kalitesinden dolayı teşekkür etti. Şener’in ofisinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran BP Türkiye COE’su Havding BP olarak önceliklerinin kalite olduğunu belirterek, Türkiye’de yeni yatırımlara devam edeceklerini, Isparta ile ilgili olarak çalışmalara göre yatırım planlayabileceklerini söyledi.

Türkiye’ye büyük önem verdiklerini belirten Havding, Isparta’da Mesut Şener ile çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını, Şener’in prensipli ve kalite öncelikli çalışmasından dolayı kendisine teşekkür ettiklerinin altını çizdi.

BP CEO’su Richard Havding, Isparta Kebabı yedikten sonra Üzüm Pazarı, Bedesten, Hilton ve Centrum Garden inşaatı, İslamköy Demokrasi Müzesi, Mesut Şener tarafından babası adına yaptırılan Yılmaz Şener İlköğretim Okulu’nu gezdi.

Kılıç Kasabasında Gülbirliğin Gülyağı tesislerini de inceleyen Havding, gül bahçesi gezisinde hayranlığını gizleyemedi. Havding ve eşi İngiltere’ye götürmek için gül aldı.

Havding, Mesut Şener’in davetlisi olarak geldiği Isparta’ya hayran kaldığını belirterek, kendisini Isparta’yı gösteren Şener’e teşekkür etti. Havding:”Mesut bey bizim önemli bir dostumuz. Bundan sonra Isparta’ya daha sık geleceğiz” dedi.

Havding, BP açısından Türkiye’nin en önemli 5 ülke arasında yer aldığına dikkat çekerek, “Türkiye bizim için çok önemli. 100 yıldır buradayız, önümüzdeki 100 yıla bakıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.