Isparta’ya Heyecan Lazım

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı, Isparta’nın heyecana ve zenginleşmeye ihtiyacı olduğunu kaydederek “O heyecanı ve zenginleşmeyi sağlamak için göreve geliyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2014 10:03
Isparta’ya Heyecan Lazım

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı, beraberindeki bir heyetle Ajans32 Gazetesi’ni ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Çakmakçı, seçim sürecini ve Ispartalının taleplerini değerlendirdi.

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Çakmakçı, “Isparta’nın heyecana ve zenginleşmeye ihtiyacı var. Isparta insanı heyecana koşar. Bakın Dereboğazı yolu, o dönemin heyecanıdır. Isparta o gün heyecana koşmuştur. O heyecan bugün de lazımdır. İşte biz o heyecanı yaratmak için, o zenginliği yaratmak için göreve geliyoruz” dedi.

Isparta’ya kaynak yaratmak gerektiğine vurgu yapan Prof. Dr. Çakmakçı, “Isparta’ya kaynak yaratmamız lazım. Tarımdan, ticarete, sanayiye hizmet sektörüne kaynak ihtiyacımız var. Bizim sadece şehircilik değil, bu anlamda da ciddi projelerimiz var. Profesyonel bir ekip ile projeler hazırlıyoruz” diye konuştu.

Son günlerde hemen hemen bütün adayların gündeme getirdiği trafik sorununa da değinen CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı, “Şimdi herkes trafik sorununu çözeceğim diyor. Nasıl çözeceksin. Trafik sorunu sadece otopark yaparak çözülür mü? Aslında sorunun adını da doğru koymak lazım. Sorun trafik sorunu değil, ulaşım sorunudur. Bunun için de bir ulaşım master planı hazırlamanız gerekiyor. Ulaşım Master Planı olmadan trafik sorununu çözemezsiniz. Biz Antalya’da ulaşım alt yapı planını hazırlayan arkadaşlarımızla görüştük. Onlarla birlikte ciddi çalışmalar yaptık ve bu çalışmalar devam ediyor. Bu anlamda ileriyi gören insanları yönetime taşımak lazım” ifadelerini kullandı.

Ajans32 İmtiyaz sahibi Mustafa Kahraman ve Sorumlu Müdürü Bora Tüfekli de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum