Isparta’ya Hizmette Hep Varız

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın konuklarını misafir etti.

Yayınlanma:
Isparta’ya Hizmette Hep Varız

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyaretlerde geçen hafta sonu olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyen Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci ve Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkanı Ahmet Ayyıldız ve yönetim kurulu yer aldı.

ZİRVEDE HİZMET ADIMI
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a günün ilk ziyareti SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirildi. Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Isparta’nın toplu taşıma konusu ele alındı. Mehmet Yavuz, toplu taşımacılıkta Isparta halkına en güzel hizmetleri ve yenilikleri Başkan Günaydın’ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirdiklerini ve hizmetlere bundan sonra da devam edileceğini ifade etti.

Geçen hafta sonunda gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında yönetime seçilen Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin her geçen gün hizmet kalitesini artırdığına değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Halk otobüslerimizin zirvede hizmet adımını attık. Ispartalı hemşehrilerimizin halk otobüslerimizin ve çalışanlarının olağanüstü nezaketli ve kaliteli hizmet yaptıklarını göreceklerdir. Yeni yönetime seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ISPARTA HİZMETİNDE HEP BERABER VARIZ
Günün ikinci ziyareti Isparta’ya geçen günlerde atanan Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci tarafından gerçekleştirildi. Bugüne kadar Orman Bölge Müdürlüğü olarak Isparta’da yapılan çalışmaların üzerine bir tuğla daha koymak amacını taşıdıklarını belirten Mustafa Değirmenci, bölge müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar hakkında Başkan Günaydın’a bilgiler aktardı.

Sezon itibariyle orman yangınları dönemine girildiğini ve bu noktada tüm hazırlıkların planlandığından bahseden Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, belediyenin de gerektiğinde orman yangınlarında yardımcı olduğunu belirtti.

Göreve yeni atanan Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci’ye görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Ormanlar hepimizin. İnşallah bu yıl ormanlarımızda yangın olayı yaşanmaz. Bizlerde belediye olarak itfaiyemizi geliştirdik, yeni araçlar takviye ettik. İnşallah herhangi bir olumsuz durum yaşanmaz. Ancak böyle bir orman yangını olursa da canla başla sizlere yardıma hazırız. Isparta hizmetinde hep beraber varız” şeklinde konuştu.

ŞEHİT ve GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret edenler arasında Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkanı Ahmet Ayyıldız ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Ayyıldız, Başkan Günaydın’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, her zaman şehit yakınları ve gaziler ile birlikte olduklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum