Isparta’ya Hukuk Elinin Değmesi Lazım

Isparta’ya Hukuk Elinin Değmesi Lazım

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2019 15:44
Isparta’ya Hukuk Elinin Değmesi Lazım

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, ‘hukuktan anlamıyor, hukuk dışı konuşuyor’ diyen MHP İl Başkanı Nail Bayram’a cevap verdi. Gökmenoğlu, “Ben elektrik direği dikmeyi bilmiyorum ama hukuktan anlıyorum” dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, “Bakın bu ile artık bir hukuk elinin değmesinin zamanı geldi. Ağız birliğiyle açılamaz diye canlı yayın yapanlar, şimdi ITKM’yi biz açacağız diye bas bas bağırıyorlar” dedi. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, ITKM konusunda kendisini ‘hukuk dışı konuşmakla’ suçlayan MHP İl Başkanı Bayram’a da cevap verdi. Seçim çalışmalarını sürdüren Gökmenoğlu, Isparta’ya ‘hukuk elinin’ değmesi gerektiğinin altını çizdi. Gökmenoğlu, şöyle konuştu: “22 yıldan beri ITKM’yi açamayanlara ‘biz burayı açacağız’ dedik. Dediler ki açamazsın. ‘Sen hukuk bilmiyorsun, hukuktan anlamıyorsun’ dediler. Diyen arkadaş MHP İl başkanıydı. Ne iş yaptığını merak ettim, elektrik direği dikiyormuş. Ben elektrik direği dikmeyi bilmiyorum ama hukuktan anlıyorum. Bakın bu ile artık bir hukuk elinin değmesinin zamanı geldi. Ağız birliğiyle açılamaz diye canlı yayın yapanlar, şimdi ITKM’yi biz açacağız diye bas bas bağırıyorlar. Demek ki 22 yıldan beri açılamayan burası açılabilirmiş” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.