Isparta'ya Nasıl Hizmet Ettiğimizi Göreceksiniz

Isparta'ya Nasıl Hizmet Ettiğimizi Göreceksiniz

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2018 16:16
Isparta'ya Nasıl Hizmet Ettiğimizi Göreceksiniz

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ise “Artık değişim zamanı. Adayımız Gökmen Gökmenoğlu’nu Isparta fazlasıyla tanınıyor. Bizle birlikte hareket ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Hep birlikte gece gündüz çalışacağız” dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu ise muhteşem projelerinin olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Nerede kalmıştık. 9 yıldır BARO Başkanlığını yaptım. İstifa edip yola çıktık. Bir çok hayallerim vardı.
İnsanların vekiliydim. İnsanların arasındaydım. Onların derdini dinliyordum. Bugün 5 Aralık Dünya Kadın Hakları. Şiddet gören kadınlarımızın her zaman yanında oldum.
Günü hep birlikte hareketi tecelli edecektir.
Isparta’yı kucaklayacağız. İnsanın insanı sevmesi. Biz insanı neden sevdik. Yaratan ötürü sevdik. Dünya görüşünü ne olursa olsun, siyasi görüşü ne olursa olsun.
Genel Başkanımız Meral Akşener, ‘Bugün taktığımız rozeti. Seçildiğimiz gün rozeti çıkaracaksın demişti. Başkanımızın dediği gibi seçildiğimiz gün Isparta’nın başkanı olacağım.
Şuna emin olun Isparta’nın nasıl hizmet edeceğimizi göreceksiniz. Mükemmel projelerle karşı karşıya kalacak Isparta.

Ne kadar malınız mülkünüz olursa olsun. Evinizde sıcak çorbanızı içerken Çarşamba pazarında insanlar 8-9’a kadar manavların artıklarını bulmaya çalışan insanlar varsa ben mutlu değilim. Belediye başkanının en önemli görevi sevmek ve sevilmek. Ben yol yaptım demesi belediye başkanının demesi önemli değil. Park ve bahçe yapması çok önemli değil.
Bir tane teyzem bana ‘Karnım aç. Napayım ben çiçeği böceği” diyor
Belediye istihdam yaratacak.

Isparta’nın trilyonları var diye övünmeyeceğiz. O yatırımlara dönüşecek.
Hepimize çok görev düşüyor. 120 gün uyumayacağız. Kim aday olursa olsun, hepsi bizim arkadaşımız. Hesaplar içerisinde değiliz. Ben siyasetten gelmiyorum. Ben BARO’dan geliyorum. İnsanlar mutlu olsun diye geliyoruz. Allah kazadan bela bizleri korusun. Kuru iftiradan 31 Mart’ta çayımızı belediyede içeceğiz.

Basın mensupları arkadaşlarıma kendime benzetiyorum. Nasıl basın mensubu arkadaşlarım neden merdiven altında işler yapıyor. Tarihi bina tahsil edilmişti ve ardından basının içerisinde.

Küçük bir basın sitesi yapacağım. Basın mensubu arkadaşlarımıza ofisler açacağım. Konferans salonunda etkinlikler olsa. Basın bir güç. Beni var eden Isparta. Her şeyi mi Isparta’dan kazandım. Bakın göreceksiniz Isparta’yı hep birlikte şaha kaldıracağız. Isparta olduğu yerde değil. Çok güzel projelerim var. Lokomotifi harekete geçirecek. Bankadaki paralar yatırıma dönecek. Aç sefil insanlar artık pazardan artıkları toplamayacak.
Büyüklerim benim yanımda. Artık korkarak değil özgürce konuşacağım bu şehirde. Ben hür bir vatandaşım. Onun için çok rahat konuşacağım. Yarınlar çok daha güzel olacak.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.