Isparta’ya neden yerleşeceğini anlattı

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta’dan neden ev aldığını, emekliliğinden sonra neden Isparta’da yaşamak istediğini anlattı. Vali Oğuz, Isparta’da Belediye Başkanlığı da dahil olmak üzere kendisine yasak olmayan her türlü görevi yapabileceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2013 11:49
Isparta’ya neden yerleşeceğini anlattı

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta’dan neden ev aldığını, neden Isparta’ya yerleşmek istediğini anlattı. Isparta ile gönül birlikteliği olduğunu kaydeden Vali Oğuz, “Isparta’da yerleşmemin nedeni sevgidir” dedi.

Vali Oğuz, “Isparta’da canımı verebileceğim bin tane arkadaşım var. Gönül beraberliğim olan insanlar var. Ben Isparta’da en çok insan unsurunu seviyorum. İlim şehri Isparta’da kendimi vazifeli sayıyorum. Bu fikre, bu projeye hizmet etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkan adayı olacağı yönündeki haberleri de değerlendiren Vali Oğuz, “Ben Isparta’da bana yasak olmayan her şeyi yapabilirim. Siyaset yaparım, ticaret yaparım, ahlaka aykırı olmayan, bana yasak olmayan her şeyi yaparım” dedi.

Vali Oğuz, açıklamalarında “Belki de Isparta’da bir üniversite kurulur, ben de onun mütevelli heyeti başkanı olurum. Çok memnun olurum böyle bir durumda. Ayrıca danışmanlıklara da varım. Sizlerle beraber bir vakıf kurarız, Isparta İlim Şehri Vakfı. Orada beraber çalışırız. Beraber hizmet ederiz” ifadelerini kullandı.

Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Emre Altuğ’un da katıldığı ve Kanal3’te yayınlanan 3. Boyut Boyut programında konuşan vali Oğuz, “Bakın gazeteci arkadaşımız Emre Altuğ’da Belediye Başkanlığına aday olacağını söylüyor. Ben böyle bir durum da Emre beye rey veririm. Emre bey belediye başkanlığı yapar mı? Yapar. Yükü omuzlarsa ben onun emrine girerim sevinerek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum